1. Home
  2. Produkter
  3. Ændring af oplysninger på et eller flere produkter

Ændring af oplysninger på et eller flere produkter

Hvis du skal foretage ændringer på en række produkter, der har samme oplysninger, f.eks. toldtarif, oprindelsesland og vægt, kan du tilføje oplysningerne for flere produkter ad gangen.

Step 1: Tilgå Produkter

Step 2: Find produkt eller produkter, der skal redigeres

Her ses en liste over de varer, der er registreret i PeakWMS. Alle produkter fra webshoppen bliver overført til PeakWMS, uanset om produkterne er aktive eller inaktive. I dialogen Produkter kan du søge det/de produkter frem, som du ønsker at redigere.

Step 3: Klik på tre-prik-menuen øverst og vælg redigér

Hvis der er mere end ét produkt, som du ønsker at ændre oplysninger på, så markerer du produkterne i den lille check box, yderst til venstre for de enkelte produkter. Vær dog opmærksom på, at det er nødvendigt, at alle produkter du vil ændre har eller skal have de samme oplysninger på de parametre, som du vil redigere.

Når du har fundet det eller de produkter, som du ønsker at ændre oplysninger på, klikker du på den øverste tre-prik-menu, og klikker derefter på rediger.

Vil du kun ændre oplysninger på et enkelt produkt, kan du nøjes med at klikke på tre-prik-menuen, der er ud for det produkt som du vil ændre, og klikke på rediger.

Step 4: Udvælg hvilke oplysninger, der ønskes ændret

Når du har klikket på rediger, skal du vælge, hvilke attributter du ønsker at ændre.

Du kan sagtens ændre mere end én attribut ad gangen. Du markerer blot de felter du ønsker at ændre, og klikker dig videre i bunden af dialogen.

Step 5: Indtast de ønskede ændringer

Når du har udvalgt de attributter du vil ændre, klikker du på Næste i bunden af skærmen. Her får du en liste over de felter, der skal ændres. Alle felter er tomme, da indholdet i felterne fra produkt til produkt, ikke nødvendigvis er det samme nu. Felterne er listet op under hinanden. Udfyld alle felterne for at komme videre.

Step 6: Gem

Når alle felter er udfyldt med de ønskede oplysninger, klikker du på gem. Oplysningerne vil nu være overført til alle de markerede produkter.