Beholdning

I Beholdning kan du finde dine varers placering på lageret, du kan ændre varernes placering, du kan oprette og justere mængder, og du kan opdatere stamdata.

Når du klikker dig ind i arbejdsdialogen Beholdning, får du et valg, om du ønsker at oprette eller justere mængde på beholdningen, eller om du ønsker at flytte en lagervare.

Flyt Lagervare

Flyt lagervare bruges til at flytte eksisterende lagervarer til en ny lokation.

Step 1: Scan lokation

Step 2: Vælg plads på lokationen

Step 3: Bekræft, at du ønsker at flytte beholdning fra valgte lokation

Step 4: Vælg hvilken lagervare du ønsker at flytte fra lokationen

Har du flere produkter placeret på samme hyldeplads, kan du vælge, om du ønsker at flytte dem alle eller om du blot ønsker at flytte et enkelt af dem.

Ønsker du at flytte dem alle, klikker du på den orange Flyt Alle knap i bunden af dialogen.

Ønsker du blot at flytte et enkelt produkt, klikker du først på produktet, vælger mængden, der skal flyttes, og klikker dernæst på Flyt Valgte. Denne knap bliver grøn, når du har klikket på produktet du ønsker at flytte.

Step 5: Scan ny lokation

Step 6: Vælg placering

Step 7: Bekræft den valgte destination

Opret eller justér mængde

Opret eller justér mængde bruges til at oprette nye lagervarer, justere mængde på eksisterende, eller for at få overblik over lagervarer.

Under Opret eller justér beholdning kan du også flytte din eksisterende beholdning, hvis du f.eks. har mange produkter liggende på den samme lokation. Her søger du på produktet eller en lokation, modsat Flyt Lagervarer, hvor du udelukkende søger efter lokationen.

Step 1: Søg efter produkt eller lokation

Step 2: Vælg handling

I bunden af dialogen kan du beslutte dig for, hvilken handling du ønsker at foretage.

Når du opretter eller justerer mængde, skal du vælge en justeringsårsag. Som standard er justeringsårsagen sat til fundet, men kan som sagt ændres til en af de andre justeringsårsager.