1. Home
  2. Arbejdsdialog
  3. Varemodtagelse og Indlagring
  4. Cross docking – Single line ordrer

Cross docking – Single line ordrer

I PeakWMS kan du udføre cross docking. Cross docking fungerer således, at PeakWMS fortæller dig, om der er varer, der modtages i varemodtagelse, der skal sendes direkte afsted til en kunde. Ved at benytte cross docking undgår du, at dine varer først skal igennem indlagringsprocessen, inden de kan plukke og pakkes.

Hvordan fungerer cross docking?

Du kan udføre cross docking i PeakWMS på to forskellige måder; du kan foretage cross docking på single line ordrer eller på nye produkter, der endnu ikke har beholdning på lageret, og som indgår som del af en ordre, der skal afsendes.

Cross docking af single line ordrer

Du kan udføre cross docking på single line ordrer. Det vil sige, at du kan cross docke til ordrer, der har én enkelt ordrelinje. Ordrelinjen kan dog have en anmodet mængde på hvad som helst, og kan cross dockes, så længe mængden stemmer overens med, eller er lavere, end det der varemodtages.

Det vil sige, at du kan cross docke en single line ordre med mængde 5, så længe du modtager minimum 5 stk. i forbindelse med varemodtagelsen.

For at kunne bruge cross docking, er det nødvendigt, at du har en labelprinter tilgængelig, da labels og dokumenter printes direkte i processen.

Har du mere end én labelprinter, kan du vælge, hvilken printer du vil printe labels og dokumenter på, ved at klikke på Printer-ikonet øverst til højre.

Når du udfører cross docking til en ordre, viser PeakWMS dig følgende informationer:

• Ordrenummer
  • Kundenavn
  • Varenummer
  • Beskrivelse
  • Produkt billede
  • Antal bestilt på ordren

For at udføre cross docking, klikker du på bekræft. Ønsker du at springe over cross docking, klikker du på spring over.

Du vælger selv. hvilken printer du ønsker at printe label på. Du vælger printer ved at klikke på printer-ikonet i øverste højre hjørne af pop up’en.

Hvordan slår jeg cross docking til?

Arbejder du f.eks. med forudbestillinger, hvor dine kunder lægger en ordre kun på det ene produkt, kan cross docking være en fordel for dig at benytte. Ved at bruge cross docking til sådanne scenarier, undgår du at skulle finde en plads på lageret til varerne, for at plukker kan hente dem med det samme igen.

For at bruge cross docking funktionen, skal du slå den til. Det gør du under Indstillinger > Avanceret > Varemodtagelse.

Her finder du en toggle i dialogen, hvor du kan markere, om du ønsker at bruge funktionen eller ej. Som standard er funktionen slået fra, og skal være orange, for at være slået til.

Updated on oktober 24, 2022