Cross docking

I PeakWMS kan du udføre cross docking. Cross docking fungerer således, at PeakWMS fortæller dig, om der er varer, der modtages i varemodtagelse, der skal sendes direkte afsted til en kunde.

Hvordan fungerer cross docking?

Du kan udføre cross docking i PeakWMS på to forskellige måder; du kan foretage cross docking på single line ordrer eller på nye produkter, der endnu ikke har beholdning på lageret, og som indgår som del af en ordre, der skal afsendes.

Cross docking af single line ordrer

Du kan udføre cross docking på single line ordrer. Det vil sige, at du kan cross docke til ordrer, der har én enkelt ordrelinje. Ordrelinjen kan dog have en anmodet mængde på hvad som helst, og kan cross dockes, så længe mængden stemmer overens med det der varemodtages.

Det vil sige, at du kan cross docke en single line ordre med mængde 5, så længe du modtager minimum 5 stk. i forbindelse med varemodtagelsen.

Når du udfører cross docking til en ordre, viser PeakWMS dig følgende informationer:

• Ordrenummer
  • Kundenavn
  • Varenummer
  • Beskrivelse
  • Produkt billede
  • Antal bestilt på ordren

For at udføre cross docking, klikker du på bekræft. Ønsker du at springe over cross docking, klikker du på spring over.

Du vælger selv. hvilken printer du ønsker at printe label på. Du vælger printer ved at klikke på printer-ikonet i øverste højre hjørne af pop up’en.

Cross docking til lokation i varemodtagelse

Du kan også udføre cross docking til indlagring til restordrer, når du er igang med din varemodtagelse.

Du får mulighed for at cross docke til indlagring, hvis du har multilinje ordrer liggende, der venter på produktet, der varemodtages.

PeakWMS viser dig følgende informationer:

• Produktbillede
  • Varenummer
  • Beskrivelse
  • Mængde til indlagring

PeakWMS foreslår blot en mængde til indlagring. Det er op til dig, om du ønsker at foretage indlagringen, eller om du forsætte din varemodtagelse på almindelig vis.

Hvordan slår jeg cross docking til?

Arbejder du f.eks. med forudbestillinger, hvor dine kunder lægger en ordre kun på det ene produkt, kan cross docking være en fordel for dig at benytte. Ved at bruge cross docking til sådanne scenarier, undgår du at skulle finde en plads på lageret til varerne, for at plukker kan hente dem med det samme igen.

For at bruge cross docking funktionen, skal du slå den til. Det gør du under Avanceret i Indstillinger.

Her finder du en toggle nederst i dialogen, hvor du kan markere, om du ønsker at bruge funktionen eller ej. Som standard er funktionen slået fra.

Updated on maj 16, 2022