Genopfyldning under pluk

I PeakWMS er der udviklet et værktøj, der skal gøre det lettere for dig at foretage genopfyldning af dine produkter på lageret, hvis dele af dine produkter ligger på en genopfyldningslokation.

Når PeakWMS vurderer, at der skal fyldes op på plukkelokationen, bliver der oprettet en genopfyldningsopgave.

Du kan se alle genopfyldningsopgaver i PeakWMS under Produkter > Genopfyldning.

Plukker du i bund på en plukkelokation, så vil PeakWMS automatisk bede dig om at lave en genopfyldning i forlængelse af pluk.

Er genopfyldningslokationen ikke i nærheden, så kan du springe genopfyldningen over, ved at justere mængden, der vises ned på nul, og trykke bekræft.

Herefter oprettes i stedet en genopfyldningsopgave, der kan plukkes særskilt.

Kan man undgå genopfyldning under pluk?

Funktionen ”Genopfyldning under pluk” er som standard slået til, men den kan slåes fra, hvis du ikke ønsker at bruge den.

Du slår funktionen fra under Indstillinger > Konfiguration > Ordrehåndtering. Her fjerner du markeringen i Genopfyldning under pluk.

Når funktionen er slået fra vil ingen brugere blive bedt om at foretage genopfyldning af varer i forbindelse med pluk, hvis varen plukkes i 0.

Er funktionen slået fra, er det nødvendigt at bruge Arbejdsdialog > Genopfyldning for at foretage genopfyldning.