Guide til API – DanDomain

Step 1: Tilgå integrationer

Step 2: Klik på Tilføj ny bruger

Step 3: Navngiv brugeren

Både Navn og Notat skal være: PeakWMS. Se billedet nedenfor.

Step 4: Vælg de rettigheder som PeakWMS skal have

For at PeakWMS skal kunne hente informationer omhandlende dine ordrer og produkter, skal vi have adgang til at læse og opdatere. Du skal derfor give PeakWMS de rettigheder, der er markeret med røde cirkler på billedet nedenfor.

Step 5: Klik på Gem/Opret ny API-nøgle

Vigtigt! Kopier og gem API-nøglen (DanDomain viser kun API-nøglen en enkelt gang, hvorefter den skjules af sikkerhedsmæssige årsager. Så husk at kopiere og gemme den inden du refresher siden eller hopper videre).

Updated on september 23, 2021