Guide til Webhooks – Economic

Webhooks i Economic

API-nøglen du opretter i Economic for at benytte PeakWMS er ikke nok til, at PeakWMS kan opdatere varer og ordrer. Derfor er det nødvendigt, at du også opretter webhooks, der kan hjælpe med denne del.

En webhook kan beskrives som en sti, hvor opdateringer løber gennem. Du skal derfor oprette en webhook for både varer og for ordrer, for at PeakWMS og Economic kan holdes opdateret, når der foretages ændringer.

For at kunne koble PeakWMS og Economic sammen, er det nødvendigt, at du opretter webhooks, så PeakWMS kan hente oplysninger fra Economic. Du skal oprette webhooks for Varer og Ordrer.

Step 1: Tilgå Indstillinger –> Alle indstillinger

Step 2: Vælg Webhooks

Step 3: Lav Nyt Webhook

Du skal oprette i alt to webhooks; en for varer og en for ordrer

Step 4: Opret Webhook for Varer

Vælg type, Navn og URL.

Når du opretter webhooks til PeakWMS skal du både oprette webhooks for Varer og for Ordrer.

Du skal vælge den type der hedder:

• Vare opdateret

Vi anbefaler, at du navngiver webhooks følgende:

PeakWMS vare

URL:

Vare:
https://api.peakwms.com/api/EconomicHostInterface/products/webhook

Klik nu på gem, og din webhook er klar.

Webhooks for varer søger for, at opdateringer, der foretages på varer i Economic, bliver sendt videre til PeakWMS. Altså; hvis et varenummer ændres i Economic, vil ændringen også træde igennem i PeakWMS.

Derudover vil et produkt, der bliver slettet i Economic også blive slettet i PeakWMS, hvis ikke der er foretaget noget på produktet. Det vil sige, at ligger der lagervarer på produktet, vil produktet ikke blive slettet, men derimod sættes som inaktivt. Det skyldes, at der er registreret lager, og dermed værdi på produktet i PeakWMS. Produktet bliver ikke slettet, fordi lagervarerne indgår udregningen af din lagerværdi.

Er der ikke foretaget ændringer på produktet i PeakWMS, vil produktet blive slettet, hvis det slettes i Economic.

Step 5: Opret Webhook for Ordre

Vælg type, Navn og URL.

Når du opretter webhooks til PeakWMS skal du både oprette webhooks for Varer og for Ordrer.

Du skal vælge den type der hedder:

• Ordre opdateret

Vi anbefaler, at du navngiver webhooks følgende:

PeakWMS ordre

URL:

Ordre:
https://api.peakwms.com/api/EconomicHostInterface/orders/webhook

Klik nu på gem, og din webhook er klar.

Updated on november 11, 2022