1. Home
  2. Ordrer
  3. Hent ny delivery note eller customs declaration

Hent ny delivery note eller customs declaration

Du kan få brug for at hente nye ordredokumenter til dine ordrer i PeakWMS. Derfor kan du manuelt hente nye delivery notes og customs declarations i PeakWMS.

Du kan hente ny delivery note og customs declaration på dine ordrer, og du kan gøre det på forskellige måder, alt efter, hvad du ønsker med ordren.

Split plukkeordre

Hvis du har en ordre, der skal splittes, opretter PeakWMS automatisk nye dokumenter til dine forsendelser. PeakWMS sørger for at lave nye labels og dokumenter til begge ordrer, der er splittet, så alle oplysninger til speditøren stemmer.

PeakWMS gør dig opmærksom på, at der hentes nye labels og dokumenter, og at det er nødvendigt, at du printer de nye og kasserer de gamle, for at sikre, at alt er som det skal være.

OBS! Denne metode skal kun bruges, hvis du rent faktisk ønsker at splitte din ordre til to forsendelser.

Hent ny manuelt

Du har også mulighed for at hente delivery note og cusotms declaration manuelt. Her klikker du på knappen, hvorefter PeakWMS opretter nye labels til dig.

Du kan se, hvilken af knapperne, der opretter hvad ved mouse over.

Når du bruger knapperne, genererer PeakWMS en ny følgeseddel eller tolddokument. Det gamle dokument, der evt. skulle ligge på ordren, slettes.

For at bruge funktionerne, skal du have oprettelse af følgesedler og tolddokumenter slået til i PeakWMS. Dette gør du gennem Indstillinger > Avanceret.

Updated on juni 10, 2022