1. Home
  2. Produkter
  3. Hent Produkt

Hent Produkt

Det sker engang i mellem, at din webshop ikke får sendt nye informationer videre til PeakWMS. Det kan f.eks. være ved oprettelse af nye produkter.

Fordi vi ved, at der en gang imellem kan ske fejl, har vi oprettet en genvej til dig, så du manuelt kan hente de produkter over, der ikke er blevet registreret i PeakWMS. Processen for at hente produkterne er meget enkel, og tager ikke mange sekunder.

Step 1 – Tilgå Produkter

Step 2 – Klik på Hent Produkt

Step 3 – Indtast Produkt id

Når du har klikket på Hent Produkter, vil du blive ledt ind i en dialog, hvor PeakWMS beder dig indtaste Produkt id for det produkt, du ønsker at hente.

Har du produkter med varianter, kan du nøjes med at hente hovedproduktet, da varianterne har samme produkt id. Her er det variant id’et, der adskiller de to fra hinanden. Indtaster du varenummeret for hovedproduktet, henter PeakWMS automatisk alle de varianter over, der indeholder varenummeret.

Step 4 – Klik på Gem

Som det sidste step skal du klikke på gem. Når du har klikket på Gem, vil du blive ført tilbage til produktdialogen. Søg efter produktet du har hentet, for at sikre, at det er hentet over fra webshoppen.