1. Home
  2. Produkter
  3. Sampak
  4. Sampak – Oprettelse af sampak

Sampak – Oprettelse af sampak

Sælger du produkter på din webshop, der består af flere forskellige produkter, som du selv har sammensat, kan du oprette produkterne som en sampak i PeakWMS.

Når du opretter en sampak er der forskellige steps, der skal være gennemgået inden det er muligt at oprette sampakken.

Først og fremmest er det vigtigt, at du har oprettet Hovedproduktet på din webshop. Altså det produkt, som din sampak samlet set skal blive til. Hovedproduktet skal nemlig have sit eget varenummer, for at du kan finde det i PeakWMS.

Når du opretter en sampak i PeakWMS holder PeakWMS styr på, hvor mange sampakker du kan have til salg på din webshop, baseret på antallet af underprodukter, der er på lager.

Step 1: Tilgå Produkter –> Sampak

For at oprette en sampak skal du som det første finde menupunktet Produkter. Under dette menupunkt ligger der en dropdown-menu, hvor et af punkterne hedder Sampak.

Step 2: Klik på Opret

Når du har tilgået Sampak, klikker du på Opret, for at oprette en ny sampak.

Herfra vil du blive ledt videre til nedenstående dialog, hvor du kan tilføje hovedprodukt og underprodukter til din sampak.

Step 3: Vælg hovedprodukt

Det første du skal gøre, når du opretter en sampak er at tildele sampakken et hovedprodukt. Dette gør du ved at klikke på det lille forstørrelsesglas yderst til højre.

Når du klikker på loopen vil du få et overblik frem, der viser alle de produkter, som du har mulighed for at bruge som underprodukter.

Har du andre sampakker, vil du ikke kunne bruge det samme hovedprodukt to gange, ligesom du heller ikke vil kunne bruge et eksisterende underprodukt, som hovedprodukt eller omvendt.

Søgefunktionen fungerer som i alle andre dialoger i PeakWMS, hvor du både kan foretage hurtigsøgninger eller avancerede søgninger.

Step 4: Tildel underprodukter

Når ud har valgt et hovedprodukt til din sampak, skal du finde de underprodukter, som sampakken skal bestå af.

Underprodukterne skal også være oprettet som produkter, enten i din webshop eller i PeakWMS. Hvis ikke underprodukterne skal være til salg for sig på din webshop, kan du nøjes med at oprette produkterne i PeakWMS. Det er bare vigtigt, at du husker at oprette lagervarer på de enkelte underprodukter i PeakWMS, da det er underprodukterne, der lagerstyres og ikke hovedproduktet.

Her klikker du ligesom før på forstørrelsesglasset i højre side og søger de produkter frem som du ønsker skal være en del af din sampak. Når du befinder dig i denne dialog kan du sagtens markere flere underprodukter ad gangen og tilføje dem på én gang. Når du har fundet frem til de produkter der skal indgå i din sampak klikker på Vælg.

Step 5: Noter mængde pr. underprodukt

Når underprodukterne er tilføjet til din sampak, skal du angive, hvor mange lagervarer, der skal plukkes af hvert produkt, for at din sampak er komplet.

Step 6: Tildel produkter

Når du har tildelt det ønskede antal produkter og varer, klikker du på Tildel produkter, og sampakken er oprettet.

Når sampakken er oprettet, vil PeakWMS automatisk styre lagerantallet på sampakken ud fra lagerbeholdningen på underprodukterne. Din sampak vil figurere som udsolgt på din webshop, hvis bare et enkelt af underprodukterne ikke længere er på lager.

Du kan ikke opjustere antallet på den samlede sampak, men udelukkende på underprodukterne. På den måde sikrer du, at der ikke sælges en sampak, hvor kun halvdelen af underprodukterne er på lager.

Updated on februar 4, 2022