1. Home
  2. Ofte stillede spørgsmål
  3. Hvordan sender jeg nemmest en ordre igen?

Hvordan sender jeg nemmest en ordre igen?

Det er meget normalt hos en webshop, at man modtager reklamationer fra sine kunder. Derfor skal det selvfølgelig også være nemt at sende varen eller varerne igen, så reklamationen hurtigt kan blive ekspederet videre.

Det kan også være, at du oplever, at en kunde ikke har modtaget sin pakke, fordi den er blevet væk hos speditøren.

Derfor er der lavet en Send Igen-knap, som du kan bruge, når en ordre eller dele af en ordre skal sendes til en kunde på ny.

Under funktionen kan du se status på linjerne på ordren, disponibel mængde på lageret, samt bestilte på ordren. Derudover kan du selvfølgelig se varenummer, beskrivelse og billede for de enkelte produkter.

Step 1: Tilgå Ordrer og søg ordren frem

For at sende igen, skal du tilgå ordren gennem PeakWMS.

Step 2: Klik på Send igen øverst til højre

Når du har tilgået ordren, vil du kunne se en SEND IGEN-knap øverst til højre i dialogen.

Knappen vil kun være synlig, hvis pakken er i status Pakket eller Afsendt.

Step 3: Udvælg de produkter, der skal sendes til kunden

Når du klikker på knappen vil en pop-up dukke op. Pop-upen viser alle de linjer, der ligger på ordren med varenummer, billede og beskrivelse, så du nemt kan finde de produkter, der skal sendes igen.

I pop-upen markerer du de linjer i ordren, der skal sendes til kunden igen. Du justerer antallet på plus og minus-tegnet.

Step 4: Noter en send igen-årsag

Alle linjer i pop-upen vises i mængde 0. Det vil sige, at du selv skal justere i antallet, der skal sendes til kunden igen. Det er også muligt at notere en årsag til, hvorfor varerne skal sendes igen.

Du kan notere følgende på ordren:

• Beskadiget
  • Fejllevering
  • Pakke forsvundet
  • Anden

Step 5: Klik på Send Igen

Når du har valgt de produkter og mængder, der skal sendes til kunden igen, klikker du på Send igen-knappen.

PeakWMS opretter nu en plukkeordre på de varer, der skal sendes igen, så en plukker kan gå igang med at plukke ordren. Send igen-årsagen bliver gemt på plukkeordren, så du altid kan gå tilbage og se, hvad årsagen til send igen har været.

Når du bruger Send igen-funktionen vil PeakWMS oprette forsendelsesdokumenter til plukkeordren.

Hvem har trykket send igen?

Er du i tvivl om, hvem der har klikket Send Igen på en ordre?

Når du trykker Send Igen på en ordre, opretter PeakWMS en ny plukkeordre. Derfor kan du altid se på plukkeordren, hvem der har trykket send igen.

Du tjekker, hvem der har oprettet plukkeordren, ved at klikke på drop down-menuen øverst i dialogen, til højre for ordrenummeret, og vælger Plukkeordre.

Herefter klikker du på plukkeordren og vælger fanen Audit.

Her kan du se, hvem der har oprettet plukkeordren, og hvem der senest har opdateret plukkeordren.

Brugeren, der har oprettet plukkeordren har trykket Send Igen.

Updated on april 26, 2022