Lastbærer

I arbejdsdialogen finder du en funktion, der hedder Lastbærer. Her kan du oprette og flytte lastbærer på dit lager, eller du kan tjekke status på dine lastbærere, hvis du f.eks. har en lastbærer, der systemmæssigt ikke er tom, og som dine plukkere ikke kan bruge.

Opret lastbærer

Under opret lastbærer kan du oprette enkelte lastbærer, når du har behov for det. Funktionen er relevant, hvis du skal oprette en enkelt lastbærer ad gangen, f.eks. i form af paller.

Vil du oprette flere lastbærer ad gange, kan du gøre det gennem Lastbæreropsætningen i Indstillinger.

Step 1: Vælg Opret Lastbærer

Vil du oprette en lastbærer, skal du starte med at klikke på Opret Lastbærer.

Step 2: Vælg lastbærertype

Derefter vælger du en lastbærerstatus. PeakWMS viser dig alle de lastbærertyper, der er oprettet i PeakWMS.

Step 3: Scan lastbærer eller indtast navn på lastbærer, der skal oprettes

Hvis der er stregkode til lastbæreren, kan du scanne den. Alternativt, kan du manuelt navngive den, ved at indtaste et navn i feltet.

Step 4: Vælg lokation til lastbærer

Som sidste step vælger du en lokation på lageret til din lastbærer.

Lastbærerstatus

Du kan komme ud for, at dine lastbærere ikke kan scannes, fordi PeakWMS fortæller, at de ikke er tomme. Kommer du ud for dette, kan du tjekke, hvad der systemmæssigt er placeret i dine lastbærere. Dine lastbærere kan nemlig godt fysisk være tomme, men indeholde en ordre eller en lagervare, hvis ikke pluk og pak er blevet afsluttet korrekt.

Step 1: Tilgå Lastbærerstatus i arbejdsdialogen

Step 2: Scan eller indtast navn på lastbærer

Hvad viser dialogen?

Når du har scannet din lastbærer vil du få vist, om der er tilknyttet en ordre dertil. Har det ikke været muligt for dig at scanne kassen i forbindelse med plukkeprocessen, er der stor sandsynlighed for, at der er sket en fejl i pak, f.eks. at det sidste pakketrin, hvor label bekræftes, ikke er blevet gennemført.

Dialogen vil vise, hvilke produkter, der er registreret i kassen, samt et ordrenummer og oplysninger på kunden, der har bestilt ordren. Altså alle oplysninger, der er relevante for kassen og dens indhold.

Alle produkter, der systemmæssigt er i kassen fungerer som et link. Her kan du altså klikke dig direkte fra Lastbærerstatus-dialogen og ind på de enkelte produkter, ligesom du også kan klikke dig fra dialogen og direkte ind på ordren, via ordrenummeret.

De oplysninger, der fungerer som links, er markeret med en lænke til venstre for ordet (varenummer eller ordrenummer).

Updated on maj 16, 2022