1. Home
  2. Admin
  3. Nulstil plukkearbejdsstation

Nulstil plukkearbejdsstation

Når du initialiserer en plukketur med plukkevogn, kan du blive mødt af nogle fejlscenarier, der gør, at dine medarbejdere ikke kan komme videre i processen.

Hvis det sker, skal du nulstille deres plukkearbejdsstation.

Hvilke fejlmeddelelser kan jeg opleve, hvor nulstilling af plukkearbejdsstation er nødvendig?

  • User … is not logged in to picking work station …
  • En plukkekasses mål passer ikke med pladsen, der er tilbage på plukkevognen (XYZ-fejl)

Hvad er en plukkearbejdsstation?

Alt, hvad der bruges til pluk i PeakWMS er i princippet en plukkearbejdsstation. Derfor er alle dine plukkevogne registreret i PeakWMS som plukkearbejdsstationer. Det samme er dine medarbejdere, hvis de plukker ordrer manuelt, altså én ordre ad gangen. Her opretter PeakWMS en plukkearbejdsstation på brugeren.

Step 1: Tilgå Plukkearbejdsstation

Kommer du ud for, at brugeren ikke kan komme videre med sin plukkearbejdsstation, skal du nulstille plukkearbejdsstationen. Du nulstiller plukkearbejdsstationen via Admin, Lager, Plukkearbejdsstation.

Step 2: Find plukkearbejdsstationen på listen

Nu skal du finde plukkearbejdsstationen på listen. Har du mange plukkearbejdsstationer, kan du søge via søgefeltet øverst i dialogen.

Step 3: Klik på tre-prik-menuen

Når du har fundet den plukkearbejdsstation, der er problemer med, skal du klikke på tre-prik-menuen ud for plukkearbejdsstationen.

Step 4: Nulstil plukkearbejdsstation

Herefter klikker du på Nulstil Plukkearbejdsstation

Step 5: Tjek efter, om der er registreret plukkeordrer på plukkearbejdsstationen

PeakWMS nulstiller automatisk de plukkeordrer, der er tildelt til plukkearbejdsstationen.

For at være sikker, kan du se, om der er plukkeordrer tildelt til arbejdsstationen, ved at klikke på plukkearbejdsstationen. Herunder finder du en linjer med Plukkeordrer.

Step 6: Hvis der er plukkeordrer tildelt: Klik på linjen og linket til plukkeordrer

Er der ingen plukkeordrer tildelt til plukkearbejdsstationen, vil der blot være en streg i feltet.

Er der plukkeordrer tildelt, skal disse nulstilles. For at tilgå plukkeordrerne skal du klikke på linket ud for plukkeordrer på plukkearbejdsstationen.

Step 6: Klik på tre-prik-menuen og nulstil plukkeordre

Når du har tilgået plukkeordre skal du klikke på tre-prik-menuen yderst til venstre på linjen ud for hver plukkeordre.

Du kan kun nulstille de plukkeordrer, hvor pluk endnu ikke er igang. Altså kan du nulstille de ordrer, hvor plukkeordren har status Tildelt.

Er alle plukkeordrer i status Tildelt, kan du markere alle linjer og nulstille plukkeordrerne på en gang, ved at klikke på den øverste tre-prik-menu.

Updated on maj 16, 2022

Was this article helpful?

Related Articles