Opret Client

Hvis du ønsker at benytte PeakWMS i din virksomhed, er det nødvendigt, at du opretter en client, før du kan bruge applikationen.

For at oprette en client skal vi bruge din virksomheds CVR-nummer.

For at oprette en client skal du tilgå app.peakwms.com

Step 1: Tilgå app.peakwms.com

Linket ovenfor leder dig direkte til dialogen, hvor du opretter din client.

Når du har tilgået siden, klikker du på tilmeld nederst i dialogen.

Step 2: Indtast CVR-nummer

For at kunne oprette en client i PeakWMS, er det nødvendigt, at du oplyser din virksomheds CVR-nummer. Det skal du gøre, for at vi har de nødvendige kontaktoplysninger på dig, og for at vi kan sikre, at din virksomhed er registreret.

Step 3: Indtast øvrige oplysninger

Når du har indtastet din virksomheds CVR-nummer, vil dialogen udvide sig.

PeakWMS søger efter din virksomhed i CVR-registeret. Genkender PeakWMS dit CVR-nummer vil systemet selv udfylde de oplysninger, der er registreret på CVR-nummeret. Du skal blot tjekke om oplysningerne er korrekte, og indsætte et logo i form af en URL.

Genkender PeakWMS ikke dit CVR-nummer skal du selv indtaste oplysningerne. Tjek efter en ekstra gang, om du har indtastet CVR-nummeret korrekt.

Step 4: Opret virksomhed

Når alle oplysninger er indtastet, markerer du bekræft handelsbetingelser, og klikker på Opret virksomhed.

Herefter vil systemet guide dig igennem opsætningen.

Updated on oktober 27, 2021