Opret Kundeportal

Step 1: Tilgå Indstillinger

Når du skal oprette adgang til PeakWMS’ kundeportal, skal du som det første tilgå menupunktet Indstillinger. Er det første gang du tilgår din PeakWMS client, vil du blive mødt af Indstillinger-menuen som det første, når du logger ind. I indstillinger gennemgår du nemlig opsætningsguiden

Step 2: Vælg Avanceret

Vi anbefaler, at du navngiver kundeportalen efter din webshop, så det er nemt for dig selv og dine kunder at finde ud af. Undgå mellemrum. Mellemrum læses ikke af en browser, og der bliver derfor sat andre tegn ind i stedet, for at fylde mellemrummet ud.

Hedder din shop eksempelvis: Luksus Havemøbler og Parasoller, vil vi anbefale, at du navngiver din kundeportal følgende: luksushavemøblerogparasoller.

PeakWMS indsætter et navn som standard for din shop, hvis ikke du selv vælger et. Dette kan du se under Avanceret –> Kundeportalnavn.

OBS! Dette step kræver, at du har opsat din webshop i PeakWMS, og at du har hentet din webshops ordrer.

Som næste step tjekker du, om din kundeportal fungerer. Dette kan du bl.a. gøre gennem menupunktet ordrer. Her finder du en ordre, og klikker på den. Når du har tilgået ordren, vil der være en hvid knap i boksen Ordrelinjer.

Når du klikker på knappen sendes du direkte videre til Kundeportalen for den ordre, som du tilgik i Ordrer-dialogen.

Du kan også tilgå din PeakWMS kundeportal ved at tilgå følgende link med dit kundeportalnavn som afslutning på linket:

https://app.peakwms.com/portal/