1. Home
  2. Indkøb
  3. Opret leverandør

Opret leverandør

For at benytte PeakWMS’ indkøbssystem, er det nødvendigt, at du opretter dine leverandører i systemet. PeakWMS bruger leverandører, når der skal oprettes indkøbsordrer, og de benyttes til tildeling af produkter.

Oprettelsen af leverandører kræver ikke mange minutter. Bruger du Shopify som din webshop-platform, og har du oprettet leverandører herigennem, vil PeakWMS hente dine leverandører herfra, så du slipper for at oprette dem endnu engang.

Step 1: Tilgå Leverandør

For at oprette dine leverandører, skal du tilgå Leverandører, der er et punkt under Indkøb.

Step 2: Klik på opret

Når du har tilgået menupunktet vil du få vist en oversigt over alle de leverandører du har oprettet gennem PeakWMS.

For at oprette en ny leverandør klikker du på Opret, øverst til venstre.

Step 3: Udfyld nødvendige oplysninger

Når du har klikket på opret bliver du ledt ind i en ny dialog, hvor du skal indtaste de påkrævede oplysninger for leverandøren.

Det eneste punkt, der er påkrævet er navn, men vi anbefaler selvfølgelig at udfylde så mange oplysninger som muligt. Særligt Lead Time kan være relevant, da det bl.a. kan være med til at skabe et overblik ift. for eksempel varemodtagelse.

Step 4: Gem

Når de ønskede oplysninger er indtastet, gemmer du.

Når du har gemt, bliver du ført tilbage til dit leverandør-overblik.

Updated on marts 21, 2022