1. Home
  2. Ordrer
  3. Opret Ordre

Opret Ordre

Det er muligt at oprette en ordre direkte i PeakWMS. Det kan være en fordel, hvis der skal trækkes varer ud af lageret til marketing eller til en butik. Der er INGEN økonomi indblandet i denne del af PeakWMS. Det vil sige, at der kører ingen betaling gennem webshoppen for ordrer lavet på denne måde. Vi anbefaler derfor, at du hovedsageligt bruger funktionen til intern brug.

Step 1: Tilgå Ordre overblikket

Step 2: Klik på Opret

Du opretter en ordre i PeakWMS gennem menupunktet ordrer. Her er der kommet en Opret-knap.

Step 3: Indtast påkrævede oplysninger

For at kunne oprette en ordre i PeakWMS skal du indtaste ordrenummer, speditørprodukt, fuld adresse på modtager og tilføje ordrelinjer til ordren. Dernæst klikker du på Opret ordre. Er der tale om en intern ordre, vælger du selvfølgelig blot Afhentning som speditørprodukt.

Step 4: Klik på Opret ordre

Når en ordre er oprettet, vil PeakWMS forsøge at frigive den til pluk. Ordren frigives som alle andre ordrer, hvis alle ordrelinjer kan opfyldes.

Updated on februar 3, 2022