1. Home
  2. Indstillinger
  3. Opsætning – Betaling

Opsætning – Betaling

Når du opretter en client på PeakWMS bliver du tildelt 14 dages gratis prøveperiode. Når disse 14 dage er overstået vil PeakWMS lukke din client, medmindre du har registreret en betalingsmetode.

Du kan vælge at betale med faktura eller med betalingskort. Du vælger blot den betalingsform du synes passer dig bedst.

Her skal du have in mente, at det beløb du skal betale kan variere fra måned til måned, da beløbet administreres af, hvor mange pakker du har sendt afsted fra din shop. Beløbet du betaler pr. måned er altså ikke fast, men bestemmes af, hvor mange ordrer, du har haft igennem PeakWMS i løbet af den pågældende måned.

Uanset hvilken betalingsmetode du vælger, så vil du altid modtage en oversigt over, hvordan beløbet du skal betale er regnet ud.

Updated on september 8, 2021