1. Home
  2. Indstillinger
  3. Kundeportal
  4. Opsætning og godkendelse af returlabel fra Kundeportalen

Opsætning og godkendelse af returlabel fra Kundeportalen

Bruger du kundeportalen i PeakWMS, kan du indstille systemet, så du skal godkende de returlabels, som dine kunder anmoder om.

Sælger du eksempelvis produkter, der er meget tunge, og som er dyre at fragte, kan det økonomisk set give god mening for dig, at du kan styre, hvilke af dine kunder, der kan anmode om en label, eller ved, hvem af dine kunder, der anmoder om en label, i tilfælde af, at kunden ikke er hjemme, når varen afhentes af speditøren.

På den måde sikrer du dig, at du ikke sidder med en ekstra regning fra din speditør, fordi kunden ikke har været tilgængelig, da ordren skulle afhentes.

Step 1: Tilgå Indstillinger

Step 2: Vælg speditør

Når du har tilgået Indstillinger, skal du scrolle ned til Speditøropsætningen længere nede på siden. Her klikker du på den speditør du ønsker at opsætte godkendelse af returlabels til.

Du opsætter godkendelse af returlabels pr. speditør. Du kan altså ikke markere det pr. speditørprodukt.

Step 3: Toggle Returlabel skal Godkendes

Når du har tilgået den speditør som du ønsker at opsætte godkendelse af returlabel for, skal du klikke på den lille toggle, der er på siden.

Er togglen orange, er godkendelse af retur slået til, er den grå, er det slået fra. Når du slår denne funktion til, skal alle returlabels, der anmodes om gennem Kundeportalen, godkendes af dig.

Step 4: Sæt evt. en vægt

Hvis du ønsker, at der skal være godkendelse af returlabels, når forsendelsen når en bestemt vægt, kan du også sætte det op. Det gør du i feltet under togglen.

Her indtaster du i gram, hvor meget pakkerne må veje, inden en returlabel skal godkendes.

20.000 gram = 20 kg

2000 gram = 2 kg

HUSK! Noterer du en vægt, skal du IKKE toggle Returlabel skal godkendes.

Step 5: Gem dine indstillinger

Når der ligger en returforsendelse

Step 1: Tilgå ordren, hvor returlabel er anmodet

Step 2: Scroll ned til Returforsendelse i bunden af ordren

Step 3: Klik på Accepter eller Afvis returlabel