1. Home
  2. Indstillinger
  3. Opsætning – Webshopintegration

Opsætning – Webshopintegration

Når du har oprettet din virksomhed i PeakWMS, vil du blive ledt igennem en opsætning, inden du kan komme igang med at benytte systemet. I denne proces skal du bl.a. koble din webshop sammen med PeakWMS. Denne del af opsætningen hedder Webshop integration.

Step 1: Vælg Webshophost

Når du tilgår denne del af opsætningen skal du vælge, hvilken webshophost du arbejder med.

Step to: Udfyld påkrævede oplysninger

Når du har valgt din webshophost, skal du udfylde nogle informationer, for at PeakWMS kan hente produkter og ordrer fra din shop.

Du skal udfylde alle påkrævede felter, for at oprette forbindelse mellem PeakWMS og din webshop.

Alt efter hvilken webshop host du benytter, vil mængden af informationer du skal oplyse i PeakWMS være forskellig.

Fælles for alle webshopsystemer er, at du skal indtaste navn, web URL og access token.

Under Navn angiver du navnet på din shop. Du skal kun indtaste navnet. Navnet vil figurere i din PeakWMS.

Web URL

I feltet Web URL indtaster du URL’en for din webshop – altså webadressen for din webshop.

Har du f.eks. en shopify-shop er din URL din shopify-URL. Denne hedder oftest (dinshop).myshopify.com.

Access Token

PeakWMS vil også bede dig om at indtaste en Access Token. Din webshops Access Token er en nøgle, der giver adgang til din shops. Det er en sikkerhedsforanstaltning, som du bruger for at tilkendegive, at du har til at have adgang til shoppen. En Access Token kaldes også en API-key, og skal hentes fra din shop.

Alle webshops har en access token eller API-key, men den kan være vanskelig at finde frem til.

Du finder en guide til, hvordan du finder og opretter API-nøgler på din webshop her.

Step 3: Test forbindelsen til din webshop

Når du har indtastet de påkrævede oplysninger, kan du teste forbindelsen til din webshop.

Hvis alle oplysninger er korrekte bør PeakWMS vise, at der er oprettet forbindelse til din webshop.

Step 4: Gem

Når du har testet, at der er forbindelse til webshoppen, klikker du på gem.

Du kan altid ændre i de oplysninger, der er lagt ind i webshopintegrationen, hvis du finder ud af, at der er noget, der ikke er korrekt.

Step 5: Hent produkter fra webshop

Når du har klikket på Gem, vil din webshop være synlig i webshopintegrationsopsætningen. Herfra skal du gennemgå de forskellige steps, der er tilbage i opsætningen af din webshopintegration.

Du kan også tilføje en ny integration, hvis du har flere shops, der skal registreres i PeakWMS.

Næste step i opsætningen er at hente dine produkter fra din webshop. Det gør du ved at klikke på Begynd.

Når du klikker på begynd, skal du bekræfte, at du ønsker at hente produkterne fra din webshop.

For at hente produkterne klikker du på knappen Hent Produkter.

Når du har klikket på knappen vises en proceslinje, der viser, hvor langt PeakWMS er med at hente dine produkter fra shoppen.

Alt efter, hvor mange produkter du har på din webshop, vil det at hente produkterne selvfølgelig variere i tid.

Når alle produkter er hentet fra shoppen vil PeakWMS vise ovenstående billede. Her klikker du på bekræft, for at komme videre. Herefter vil du kunne finde alle dine produkter i menupunktet Produkter. Du befinder Produkter i menubjælken øverst på siden.

Step 6: Begynd at modtage ordrer fra shop

Når du har hentet produkter og lagertal fra din webshop er du sådan set klar til at modtage ordrer.

Hvis du forventer, at dine lagertal nogenlunde stemmer, så kan du nemt påbegyndte at hente ordrer over fra din webshop.

Ordrene vil blive frigivet i PeakWMS i takt med at varerne, der ligger på indkøbsordren Initial, bliver varemodtaget. På den måde skal dine medarbejdere ikke stresse over, at der pludseligt ligger 100 ordrer klar til pluk.

Step 7: Synkroniser salgstal

Updated on marts 22, 2022