1. Home
  2. Ofte stillede spørgsmål
  3. Ordren er for stor til én forsendelse, hvordan deler jeg ordren op?

Ordren er for stor til én forsendelse, hvordan deler jeg ordren op?

Sender I f.eks. pakker med DAO ved I, at DAO ikke tager imod pakker, der er over en vis størrelse. Det kan også være, at I har modtaget en ordre, der indeholder for mange varer til, at de kan være samlet i jeres største forsendelseskasse, eller fordi pakken bliver for tung, og speditøren derfor ikke vil tage den med. Her er det en fordel, at I kan dele ordrene op i flere pakker, når I står med problematikken i Pak.

I Pak er der lavet forskellige funktioner, der skal gøre det lettere for pakkeren at komme videre i sit arbejde. Et af de værktøjer, der er lavet til dette formål er knappen Afslut Pakke, der ligger nederst til venstre i dialogen.

Når en pakker klikker på denne, afsluttes en pakke med de varer, der er blevet scannet i Pak, og der printes en ny label til de resterende ting i ordren.

Knappen kan bruges så mange gange man har behov for. Du kan derfor nemt dele en stor ordre op, uden manuelt at skulle oprette nye labels til ordren.

Når du benytter knappen AFSLUT PAKKE, bliver der oprettet en ny label med nye pakke- og trackingnummer til den nye pakke.

Alt efter, hvad din PeakWMS er sat op til, kan der printes shippinglabel, returlabel og følgeseddel på ny, når en pakke afsluttes.

OBS! Hvis du blot skal have en genudskrevet label med samme pakkenummer, som den, der oprindeligt hørte til pakken, enten fordi den første er gået i stykker eller ikke er blevet printet pga. manglende papir i printeren, skal du klikke på GENUDSKRIV.
Updated on april 6, 2022