Printeropsætning

For at kunne bruge PeakWMS til print af labels, er det nødvendigt, at du opretter forbindelse til PeakWMS Print Server. Når du opretter forbindelse til Print Serveren, kan du printe labels fra alle brugere på din PeakWMS client, fra enhver enhed.

Vi anbefaler, at du installerer PeakWMS Print Server på en enhed, der står fast på dit kontor eller på dit lager.

Følg punkterne nedenfor for at opsætte PeakWMS Print Server.

Step 1: Tilgå menupunktet Indstillinger

Step 3: Tilgå Printeropsætningen

Når du har tilgået indstillinger, vælger du Printeropsætning.

Step 4: Klik på Download Print Server

Her klikker du på knappen Download Print Server. Hvis ikke denne knap dukker op i PeakWMS, kan du klikke på download ikonet øverst til højre.

Når du downloader printer serveren sørger PeakWMS for, at alle programmer, der skal bruges for at køre printer serveren hentes ned på din PC. Dette gælder hentning af printerserver og programmet .Net, der kræves for at kunne køre printerserveren.

OBS! Når du kører en installering af printerserveren, vil Windows vise en dialogboks, hvor der står, at udbyderen af programmet ikke er sikret, og om du ønsker at fortsætte med installeringen af programmet. Her skal du klikke på knappen lige under teksten. Når du klikker her udvides dialogboksen, og knappen “Kør alligevel” dukker frem nederst i boksen.

Step 5: Gennemfør installation af print server

Installeringen af printerserveren burde køre automatisk. Når printserveren er installeret, vil den figurerer i din tray, ved siden af uret, nederst til højre i din skærm.

Alternativt kan du søge den frem på din computer.

Step 6: Log på Print Server

Når Print Serveren er installeret, vil du blive bedt om at logge på. Her skal du benytte en PeakWMS admin bruger. Du skal altså være tildelt rollen Admin, for at logge på print serveren.

Step 7: Opret forbindelse til Printere

Når du har installeret PeakWMS Print Server på din enhed, skal du klikke på knappen Fortsæt til Printere.

Herefter vil du kunne se alle printere, der er tilgængelige på din enhed, under Printeropsætning i PeakWMS.

For at printeropsætningen skal kunne markeres grøn (gennemført), er det nødvendigt, at du sætter en type for alle de printere, der er blevet fundet af printserveren. Du skal sætte en type for printerne, for at PeakWMS kan registrere de korrekte printere i de forskellige dialoger.

Her anbefaler vi følgende:

• Labelprintere med type; Labelprinter
  • A4-printer med type; A4 printer (hvis A4-printer skal bruges, ellers Ignore)
  • Resterende printere, fax osv., der ikke bruges; Ignore

Ved at sætte de resterende printere og faxe med type Ignore, undgår du, at PeakWMS “læser” disse printere.

Step 8: Foretag Testprint og angiv brugerdefineret navn

Hvis du har mere end én labelprinter, og de alle er samme type, kan det være vanskeligt at kende forskel på dem i printerlisten.

Derfor kan du angive et brugerdefineret navn til printerne. Det gør du ved at redigere printeren i PeakWMS.

Vi anbefaler, at du navngiver printerne efter det pakkebord de skal stå ved. På den måde kan du nemt sætte pakkeborde og labelprintere sammen i næste step.

Når du navngiver printerne, kan du samtidigt foretage testprint.

OBS! Hvis du benytter en Brother label printer, skal du definere labelstørrelse inden det er muligt at printe.

Step 9: Lav kobling mellem printer og pakkebord

Når du har downloadet .NET og PeakWMS printerserver, skal du koble din labelprinter op på et pakkebord.

Har du mere end et enkelt pakkebord, er det vigtigt, at du holder styr på, hvilken printer, der hører til hvilket pakkebord.

Det kan du gøre ved at redigere printeren under printeropsætningen,

Når du har klikket dig ind i rediger, skal du klikke på loopen ud for Pakkebord Label. Denne overskrift indikerer, at du vælger en printer til pakkebordet, der kan printe labels.

Når du klikker på loopen vil du få vist et overblik over de pakkeborde du har oprettet i PeakWMS.

Her vælger du det pakkebord du ønsker at koble printeren til, og klikker derefter på gem.

Når du har gennemgået ovenstående punkter, er din printeropsætning klar, og du kan printe labels og dokumenter gennem PeakWMS.

Updated on juni 27, 2022