Stamdata

Ved at registrere stamdata for dine produkter, kan PeakWMS hjælpe dig med at finde den mest optimale plukkekasse, pakkeemballage, oprette tolddokumenter mm. i PeakWMS.

Dine produkters stamdata er bl.a.:

• Længde, højde, bredde
  • Vægt
  • Varenummer
  • EAN-nummer
  • Billede
  • Plukketype

Du kan sætte PeakWMS op til at bede dig indtaste oplysningerne, når du modtager et nyt produkt for første gang i PeakWMS. Dette gør du under Indstillinger > Konfiguration > Varemodtagelse.

Funktionen hedder “Udfør first time SKU”.

Tilgå Beholdning

Står du på dit lager med produktet, der skal have opdateret stamdata, kan du bruge Arbejdsdialog > Beholdning.

Søg produktet eller reolen frem

Når du har tilgået dialogen, skal du søge produktet frem. Du kan scanne produktet eller indtaste varenummer eller beskrivelse.

Klik på Ændre Stamdata

Når du har fundet produktet, klikker du på Ændre Stamdata.

Tilføj den stamdata, der ønskes

Når du har klikket på Ændre stamdata, får du vist de felter, der er mulige at tilføje og ændre data i.

Klik på Gem

Når du har indtastet dine oplysninger, klikker du på Gem.

Slutter du af med at indtaste EAN-nummeret, og har du f.eks. en TC21 scanner, så hopper devicen selv videre fra dialogen.

Updated on februar 2, 2024