Slet bruger

Har du en medarbejder, der ikke længere er i virksomheden, men har haft en bruger i PeakWMS, vil vi anbefale at slette den bruger, der har været tilkoblet den pågældende medarbejder.

Der er ingen oplysninger, der går tabt ved at slette brugeren, andet end brugerens personlige.

Alle oplysninger, der har betydning for virksomheden ligger på tværs af alle brugere.

Step 1: Tilgå Brugere i Indstillinger

Du starter med at tilgå Brugere i Indstillinger.

Step 2: Find den pågældende bruger

Når du har tilgået bruger-opsætningen finder du frem til den bruger du ønsker at slette. Har du mange brugere, kan du søge på brugerens navn.

Når brugeren er fundet, klikker du på tre-prik-menuen til venstre for brugernavnet, og klikker på SLET.

Step 3: Bekræft, at du ønsker at slette brugeren

Inden PeakWMS sletter brugere, skal du bekræfte, at du ønsker at slette brugeren. Det gør du ved at klikke på Slet Rækker.

Updated on marts 21, 2022

Was this article helpful?

Related Articles