1. Home
  2. Arbejdsdialog
  3. Tag fra lager
  4. Tag fra lager – Retur til leverandør

Tag fra lager – Retur til leverandør

Du kan bruge Arbejdsdialog > Tag fra lager til at oprette eller tilføje varer til en kreditnota, der skal retur til en leverandør.

Du tilføjer produkterne du skal sende retur ved at scanne stregkoden eller ved at indtaste varenummer eller beskrivelse.

PeakWMS danner en liste over de produkter du har scannet. Når alle produkter er scannet, klikker du på Retur til leverandør.

Produkter, der kun har registreret én leverandør vil automatisk blive registreret med denne leverandør.

Har du flere leverandører tildelt til samme produkt skal du aktivt vælge leverandør.

Du har valgt en leverandør, klikker du på “Bekræft retur”. PeakWMS opretter herefter en kreditnota under Indkøb > Indkøbsordrer.

Har du produkter til forskellige leverandører, oprettes en kreditnota pr. leverandør.

OBS! Er der ingen leverandør tildelt til produktet, vil det ikke være muligt at vælge en leverandør. Feltet og produktteksten vil være markeret med rød.

Updated on marts 8, 2024