Release note 3.9

Returportal 2.0

I sidste uge udsendte vi en varsel om, at der med denne relase kommer en stor opdatering af returportalen. I mailen var vedhæftet en gennemgang af returportalen og dennes funktioner, så du hurtigst muligt kan opsætte returportalen igen efter opdateringen.

Har du ikke fået læst mailen og gennemgangen finder du et link til den her:

Skærmopsætninger

Under indstillinger > Skærmopsætninger har du mulighed for selv at opsætte skærmopsætning til forskellige processor i PeakWMS.

I skærmopsætningen vælger du hvilke produktinformationer, der skal vises på skærmen.

Laver du en skærmopsætning her, bruger PeakWMS denne, fremfor den standardopsætning du hidtil har brugt.

Serienummerstyring

Med i releasen er en opdatering til Serienummerstyring i PeakWMS.

Serienummerstyring i Pak

Når du pakker en ordre, der indeholder produkter, der er serienummerstyret, vil du blive bedt om at indtaste/scanne serienummeret på den vare du pakker, når du scanner produktets stregkode.

Serienummeret gemmes på plukkeordrelinjen.

Har en kunde bestilt flere af samme produkt, så vil plukkeordrelinjen blive splittet ud, så der ligger én pr. linje. Serienummeret gemmes også her pr. linje.

Import af serienumre på indkøb

Når du varemodtager varer med serienummer, kan serienumrene importeres til indkøbsordrelinjerne efter oprettelse af indkøbet.

Du kan se de importerede serienumre under Indkøb > Modtagne mængder.

I dialogen kan du se serienummer og mængde modtaget.

Pak: Sæt dimensioner og vægt

Det er nu muligt manuelt at sætte vægt og dimensioner på en ordre gennem Pak. Felterne vises i den pop up, der kommer frem, hvis en ordre f.eks. er for tung eller for stor til at blive sendt med den valgte fragtmetode.

Felterne kan også tilgås ved at klikke på lastbil-ikonet øverst til venstre i skærmen.

Genopfyldning: Opret genopfyldning

Der er lavet et værktøj til oprettelse af genopfyldningsopgaver på device. Du finder værktøjet under Værktøjer > Opret genopfyldning.

I dialogen vælger du lageret du vil genopfylde til og fra, og du kan scanne produkterne, som du vil oprette genopfyldningsopgaver på. Du vælger selv mængden, der skal genopfyldes med.

Du kan opsætte, hvilke informationer, der skal vises på skærmen under Indstillinger > Skærmopsætning.

3PL: Vareejer adgange

Følgende funktioner tildeles brugere med vareejeradgang:

• Genåbn indkøbsordre
  • Dropship på ordrelinjer

Rapport: Duplicate SKU

Under Rapporter finder du nu en rapport over produkter med duplicate SKU. Klikker du på en linje får du vist, hvilke produkter, der har den duplikerede SKU.

Dashboard

Dashboard: Mangler fragtmetode

Der er oprettet en dashboard komponent til ordrer, der mangler fragtmetode. Klikker du på dashboardkomponenten findes en søgning med alle ordrer, der er på hold pga. “Mangler fragtmetode”.

3PL: Pakker pr. Vareejer

Dashboardkomponent til at vise antal pakker pr. vareejer. Dashboardkomponenten kan sættes op til at vise pr. dag, uge og måned.

Generisk filter

Du kan nu oprette dashboardkomponenter, der linker til en gemt søgning i en dialog.

Det er vigtigt, at du gemmer søgningen, som du vil bruge. Har du ingen gemte søgninger, vil det ikke være muligt at opsætte.

Du kan læse mere om, hvordan du gemmer en søgning her:

OpenAPI

Justeringsårsag

Det er nu muligt at sætte justeringsårsag på beholdning via OpenAPI. Default er sat til “varemodtagelse”.

No stock reason på ordrelinjer

Årsagen til, at en ordrelinje er på hold pga. No stock sendes nu med til OpenAPI.

Reservation til ordrer

Det er nu muligt at slå fra, at varer skal reserveret til ældre ordrer.

Settingen findes under Indstillinger > Ordrestyring. Funktionen er som standard slået til, så der reserveres varer til gamle ordrer.

Indkøb

Reelt indkøbsbehov

Det er nu muligt at få vist “Reelt indkøbsbehov”. Mængden i feltet kan være minus, og er beregnet ud fra disponibelmængde og bestilt hos leverandør.

Kolonnen kan også vises i Produkter > Produkter.

Email: Forventet leveringsdato

Der tjekkes nu, om der skal sendes mail til kunderne, ved oprettelse af ny indkøbsordre, hvis dette ændrer forventet leveringsdato på et produkt.

Import: Min og max genopfyldning

Det er nu muligt at importere min og max genopfyldning i produktimport. Felterne ligger på de enkelte produkter, og bestemmer, hvor meget eller lidt, der må genopfyldes.

Webhook: Klar til afhentning

Ny webhooks, der trigger, at ordren er klar til afhentning. Webhooken skal opsættes manuelt i Peak.

Pluk: Skip pluk i single piece

Det er nu muligt at skippe et pluk i single piece plukkeprocessen. Et pluk skippes på tre prik menuen øverst til højre i skærmen.

Manuel opret ordre: Afsendelseslager

Der kan nu sættes afsendelseslager på ordrer, der er oprettet direkte i PeakWMS.

Bugs

Import af bundles: Fejl i visning af mængde tilgængelig på hovedprodukt

Pluk: Bekræft af lastbærer efter nulpluk

Pluk: Tablet view: Grøn boks med “pluk bekræftet” er for stor

Pluk: Plukkevogne nulstiller ikke altid sig selv

Pluk: Genoptag pluk ikke synlig på device

Fragt: Mobilnummer sendes ikke med til GLS

Indkøbsbehov: Hæv til indkøbsmængde

Genopfyldning: Genopfyldning af enkelt produkt sender brugeren tilbage til startskærm

Genopfyldning: Oprettelse af opgaver

Genopfyldning: Nulstilles ikke automatisk

Cross docking og buy one get one

Retur: Returvarer skal plukkes først

Retur/Tilbagebetaling: Mailfejl

Produktion: Nulpak af vare sender ikke varen til produktion igen

På hold: “Missing net weight”

E-conomic: Opret ordre i Peak, COUNTRIES.Danmark

E-conomic: Hent telefon nr. og mail på kunden

E-conomic: Manglende forsendelsesadresse

E-conomic: Fejl ved tastning af rabar i PeakWMS

Manuel opret shippinglabel: Printervalg optional

Updated on september 20, 2024