1. Home
  2. 3PL
  3. 3PL (lagerhotel)

3PL (lagerhotel)

3PL logikken er henvendt til Lagerhoteller. Funktionerne giver mulighed for opdeling af varer og ordrer pr. vareejer, og giver adgang til, at bestemte brugere kun kan se bestemte ordrer, produkter og dialoger i PeakWMS.

Logikken giver dig også mulighed for at opsætte prismodeller for dine enkelte kunder på lagerhotellet, hvis de har forskellige priser på f.eks. pluk eller plads.

Det er muligt at oprette brugere og linke dem til en bestemt vareejer. Brugere, der er linket til en vareejer, vil kun have adgang til ordrer og produkter, der er tilknyttet pågældende vareejer.

Vareejer i Produkter

Det er muligt at få vist vareejer i Produkter. Her vil du nu kunne tilføje kolonnen vareejer, og se hvilken af dine kunder, der ejer hvilke produkter i PeakWMS, hvis flere kunder forhandler de samme produkter.

OBS! Postfix på varenumre

Hvis du har flere vareejere, hvor varenumre er ens på nogle produkter, så kan det skabe udfordringer, når der bliver lagt ordrer på produkterne. Derfor har du mulighed for sætte et postfix på alle varenumre for en vareejer.

Du tilføjer postfixet ved at oprette eller redigere vareejeren.

Har du endnu ikke oprettet integrationen til dine webshops, er det vigtigt, at du sætter vareejeren på den pågældende webshop, inden du henter produkterne.

Har du allerede oprettet integrationen til en webshop og hentet produkter, skal du tage fat i Peak Systems, for at få postfixet på varenumrene.

Fakturering – Månedsrapport

For 3PL kunder er det nu muligt at lave en månedsrapport til fakturering. Du finder faktureringen under Indstillinger > Konfiguration > Vareejer.

Her vil du kunne danne faktura pr. vareejer pr. måned.

Der oprettes en månedsrapport pr. vareejer, hvor plukke og pakkeprisen samt fast pris for opbevaring med valgte måned vises.

Du kan også oprette månedsrapport for alle vareejere på samme tid. Her er det blot nødvendigt, at du vælger, hvilken måned, der skal oprettes en rapport for.

Der oprettes én rapport pr. vareejer.

Excel eksport

Det er også muligt at eksportere data for fakturering.

Det er både muligt at hente excel data for alle vareejer:

Det er også muligt at hente ud for en enkelt vareejer.

Updated on april 26, 2023