1. Home
  2. Admin
  3. Admin - Beholdning
  4. Admin – Lagerstatus arbejdsstation

Admin – Lagerstatus arbejdsstation

Når du bruger arbejdsdialogen Lagerstatus i PeakWMS, oprettes der en lagerstatus arbejdsstation på din bruger.

Gennem Admin > Beholdning > Lagerstatus arbejdsstation, finder du en liste over de brugere, der er i gang med at foretage lagerstatus.

Status og optællingsmetode

I dialogen, kan du bl.a. se, hvilket step i lagerstatusoptællingen de enkelte brugere er kommet til, og du kan se, hvilken optællingsmetode, der bruges af de enkelte brugere.

Har du igangsat en fuld lagerstatusoptælling i PeakWMS, skal du sørge for, at alle brugere benytter den samme optællingsmetode.

Lokation og lokationstype

I dialogen kan du også holde øje med, hvilken lokation, de enkelte brugere foretager lagerstatusoptælling på, og hvilken type lokation, der er tale om; genopfyldning, pluk eller andet.

Redigér en lagerstatus arbejdsstation

I dialogen Lagerstatus arbejdsstation, har du mulighed for at redigere dine arbejdsstationer.

En redigering kan f.eks. foretages, hvis en bruger sidder fast i en lagerstatusoptælling, og vil fortsatte sin optælling ved en anden lokation.

For at redigere en lagerstatus arbejdsstation, klikker du på tre prik menuen, og derefter Rediger.

I redigeringsdialogen har du mulighed for at ændre status på en lagerstatus arbejdsstation, og du har mulighed for at fjerne linket til en specifik optællingslokation.

Opbygning af dialogen

Dit behov for, hvilke kolonner og informationer, der vises i en dialog er forskellige fra andres behov. Derfor har du mulighed for selv at bestemme, hvordan din dialog skal se ud. Du kan tilføje og fjerne kolonner fra visningen ved at klikke på tandhjulet øverst til højre i dialogen.

Du bestemmer også selv kolonnernes rækkefølge i dialogen.

Updated on januar 16, 2023

Related Articles