Admin – Lokation

Gennem admin-dialogen finder du informationer om alt du har oprettet i PeakWMS. Det gælder også de lokationer, som du har oprettet.

I Admin > Lager > Lokationer finder du en liste, over alle de lokationer, som du har oprettet i PeakWMS.

Listen dækker over lokationer af alle type; hvad end de er til pluk, genopfyldning, forsendelse eller andet. Alle lokationer i dine reoler vil også være tilgængelige i listen.

Rediger en lokation

Dialogen giver dig mulighed for at redigere de enkelte lokationer. Den er særligt anvendelig, hvis du f.eks. har en enkelt lokation i en reol, der skal ændres fra pluk til genopfyldning.

Eller hvis du ønsker at sætte sekvenser på lokationer i dine reoler, så der plukkes fra lokationerne i reolen i en specifik rækkefølge.

Klik på en lokation

Når du klikker på en lokation udvides linjen med lokationen. Når linjen udvides, vil du kunne finde informationer om følgende:

Relationer

Historik

Audit

Under Relationer kan du bl.a. se, om der er registreret lagervarer på lokationen eller om der er registreret lastbærere eller transportordrer på lokationen.

Under Historik kan du se, hvilke bevægelser og ændringer, der er foretaget på lokationen.

Under Audit, kan du se, hvem der har oprettet lokationen, og hvem der senest har redigeret lokationen. Du vil også kunne se tidspunkter for begge.

I dialogen Lokationer, finder du som sagt en liste over alle dine lokationer i PeakWMS. Alle reol-lokationer har navne, der er sat sammen af følgende:

Områdenavn

Reolnavn

Koordinator for lokationens placering

F.eks.

Det kan være svært at vurdere, hvilken lokationer, der er tale om, hvis man udelukkende har koordinaterne at gå ud fra. Derfor kan du klikke på lokationsnavnet, og få vist, hvilken lokation i reolen, der egentligt er tale om.

For hver enkelt lokation, har du også mulighed for at printe lokationslabels. Knappen er tilgængelig i tre prik menuen for hver enkelt lokation.

Når du klikker på knappen, vil PeakWMS danne en stregkode label med lokationsnavnet. Det eneste du skal gøre, er at angive, hvor stor din label skal være, og hvilken printer du vil printe den på.

Updated on januar 10, 2023

Related Articles