1. Home
  2. Admin
  3. Admin - Lager
  4. Admin – Plukkearbejdsstation

Admin – Plukkearbejdsstation

For hver enkelt bruger og hver enkelt plukkevogn du opretter i PeakWMS, oprettes der en plukkearbejdsstation. Plukkearbejdsstationen bruges i følgende processer:

Pluk

Indlagring

Plukkearbejdsstationen bruges til tildeling af ordrer i plukkeprocessen, samt indlagring af varemodtagelse og returprodukter i Indlagring.

Er der tale om en plukkevogn, registreres der en bruger på plukkevognen, når en plukketur påbegyndes. Med plukkevogne, er det muligt for en anden bruger at overtage vognen og de ordrer, der ligger derpå.

For enkelte brugere, er det ikke muligt at overtage en ordre, som er tildelt, medmindre ordren parkeres i plukkeprocessen.

Dialogen

Dialogen Plukkearbejdsstation giver dig et overblik over, hvilke plukkevogne der er i brug, samt hvilke brugere der bruger henholdvis plukkevogne, eller plukker manuelt på deres bruger.

I dialogen har du også et overblik over, om dine enkelte plukkevogne er registret til at køre med eller uden plukkekasser.

I dialogen har du også mulighed for at redigere og nulstille dine plukkearbejdsstationer, og du kan udskrive stregkoder til virtuelle lastbærere, hvis du bruger plukkevogne uden plukkekasser.

Opbygning af dialogen

Dit behov for, hvilke kolonner og informationer, der vises i en dialog er forskellige fra andres behov. Derfor har du mulighed for selv at bestemme, hvordan din dialog skal se ud. Du kan tilføje og fjerne kolonner fra visningen ved at klikke på tandhjulet øverst til højre i dialogen.

Du bestemmer også selv kolonnernes rækkefølge i dialogen.

Updated on januar 12, 2023

Related Articles