1. Home
  2. Admin
  3. Admin - Udgående
  4. Admin – Plukkeordrelinje

Admin – Plukkeordrelinje

Gennem Admin > Udgående > Plukkeordrelinje finder du informationer om alle plukkeordrelinjer, der er oprettet i PeakWMS.

Du kan søge efter plukkeordrelinjer i alle stadier, og du kan sortere på, om du ønsker at få vist plukkeordrer i status oprettet, plukket, pakket eller andet.

Du kan sortere på status vha. knapperne øverst i dialogen. Når du klikker på en status, vil PeakWMS lave en søgning, der viser alle tilgængelige plukkeordrelinjer med den pågældende status.

Bl.a. kan du lave en søgning på plukkeordrelinjer, der har status Delvist plukket.

Når du klikker på en linje, vil du få adgang til et link til plukkeordren og til den udgående ordrelinje. Begge disse kan lede dig hen til ordren, som plukkeordrelinjen hører til.

Under plukkeordrelinjen vil du også finde et link til den reservation, der er på plukkeordrelinjen. Reservationen angiver, hvor mange lagervarer, der er reserveret af lagerbeholdningen, til den pågældende plukkeordrelinje.

Der vil ikke findes en reservation på plukkeordrelinjer, der er i status plukket, pakket, annulleret eller pluk ikke muligt.

Plukket af og pakket af

I Plukkeordrelinje-dialogen kan du se hvem der har plukket og pakket hvilke ordrelinjer. Felterne, der skal vises hedder Plukket af og Pakket af. Brugerens email vil blive vist i feltet.

Grund til genpluk

I Plukkeordrelinje-dialogen har du mulighed for at at få vist Grund til genpluk.

Grund til genpluk kan give dig et indblik i, hvor mange ordrer I modtager henvendelser på, pga. problemer med fragten, ødelagte varer, plukkefejl osv.

Opbygning af dialogen

Dit behov for, hvilke kolonner og informationer, der vises i en dialog er forskellige fra andres behov. Derfor har du mulighed for selv at bestemme, hvordan din dialog skal se ud. Du kan tilføje og fjerne kolonner fra visningen ved at klikke på tandhjulet øverst til højre i dialogen.

Du bestemmer også selv kolonnernes rækkefølge i dialogen.

Updated on januar 12, 2023

Related Articles