1. Home
  2. Admin
  3. Admin - Udgående
  4. Admin – Udgående ordrelinje

Admin – Udgående ordrelinje

I Admin > Udgående > Udgående ordrelinje, finder du en oversigt over alle de ordrelinjer, der er registreret i PeakWMS. Ordrelinjerne er de linjer, som PeakWMS modtager fra din webshop. Altså de produkter, som dine kunder bestiller på din webshop.

Udgående ordrelinjer og plukkeordrelinjer er ikke det samme. Sælger du sampak, vil den udgående ordrelinjen indeholde link til hovedproduktet, mens plukkeordrelinjen, der indikerer, hvad der skal plukkes på lageret, indeholder underprodukterne, der tilsammen udgør din sampak.

Pr. lager

I dialogen kan du bl.a. få vist antal ordrelinjer pr. lager. Du kan altså søge specifikt på et enkelt lager, og få vist, hvilke ordrelinjer der er henholdsvis oprettet, plukket og pakket, eller ordrelinjer, hvor der ikke er nok lagervarer til at opfylde den bestilte mængde.

Specifikt produkt

Du kan lave en søgning efter et specifikt varenummer i udgående ordrelinjer dialogen. Her kan du bl.a. se, hvor mange ordrelinjer, der ligger i f.eks. status oprettet af et bestemt produkt.

Indpakningsfarve

Har du Indpakning på din webshop, og er det konfigureret til at fungere i samspil med PeakWMS, kan du i dialogen Udgående ordrelinjer, også danne dig et overblik over, hvilke ordrelinjer, der skal indpakkes, og hvilke, der skal bruge hvilken farve indpakning.

Opbygning af dialogen

Kolonnerne beskrevet ovenfor, er bare nogle af de søgninger, der kan foretages i dialogen. Din dialoge er ikke nødvendigvis opsat på samme måde som på billederne ovenpå.

Dit behov for, hvilke kolonner og informationer, der vises i en dialog er forskellige fra andres behov. Derfor har du mulighed for selv at bestemme, hvordan din dialog skal se ud. Du kan tilføje og fjerne kolonner fra visningen ved at klikke på tandhjulet øverst til højre i dialogen.

Du bestemmer også selv kolonnernes rækkefølge i dialogen.

Updated on januar 13, 2023

Related Articles