1. Home
  2. Produkter
  3. Produkter
  4. Redigering af flere produkter

Redigering af flere produkter

Gennem Produkter-dialogen i PeakWMS, er det muligt at foretage bulk actions på produkterne. Altså kan du tilføje eller ændre oplysninger på flere produkter ad gangen, så længe i oplysningerne skal være ens for alle valgte produkter.

Tilgå Produkter

Når du skal foretage ændringer af dine produkter, skal du selvfølgelig tilgå dialogen Produkter. Her finder du et overblik over alle de produkter, der er hentet fra din webshop eller oprettet direkte i PeakWMS.

Find produkt eller produkter, der skal redigeres

Alle produkter fra webshoppen bliver overført til PeakWMS, så længe de er aktive på din webshop. Hvis et produkt aldrig har været aktivt, er det ikke hentet over i PeakWMS.

Når du har tilgået Produkter, kan du bruge søgefunktionen til at søge det eller de produkter frem, som du vil redigere. Du kan enten foretage en hurtigsøgning eller en avanceret søgning.

Markér produkterne

Hvis der er mere end ét produkt, som du ønsker at ændre oplysninger på, så markerer du produkterne i den lille check box, yderst til venstre for de enkelte produkter.

Har du markeret mere end ét produkt, skal du klikke på øverste tre-prik-menu og vælge rediger flere.

Vil du kun ændre oplysninger på et enkelt produkt, kan du nøjes med at klikke på tre-prik-menuen, der er ud for det produkt som du vil ændre, og klikke på rediger.

Vælg oplysninger, der skal ændres

Når du har klikket på rediger, skal du vælge, hvilke felter du ønsker at ændre.

Du kan sagtens ændre mere end ét felt ad gangen. Du markerer bare de felter du ønsker at ændre, og klikker dig videre i bunden af dialogen.

Indtast de ønskede ændringer

Når du har udvalgt de felter du vil ændre, klikker du på Næste i bunden af skærmen. Her får du en liste over de felter, der skal ændres.

Alle felter er tomme, da indholdet i felterne fra produkt til produkt, ikke nødvendigvis er det samme nu. Felterne er listet op under hinanden. Udfyld alle felterne for at komme videre.

Gem

Når alle felter er udfyldt med de ønskede oplysninger, klikker du på gem. Oplysningerne vil nu være overført til alle de markerede produkter.

Updated on december 20, 2022

Related Articles