Ændring af speditør

Gennem Ordrer-dialogen har du bl.a. mulighed for at ændre dine kunders valg af speditør. Det kan f.eks. være, at en kunde finder ud af, at de er kommet til at vælge en pakkeshop, der ligger for langt fra deres bopæl, eller finder ud af, at de ikke er på den adresse, som vedkommende har valgt levering til, og derfor gerne vil have informationerne ændret.

Her kan du benytte Ordrer til at ændre adresse eller pakkeshop på en ordre.

Step 1: Søg ordren frem i Ordrer

Du starter med at søge ordren der skal redigeres, frem i ordrer-dialogen.

Når ordren er søgt frem klikker du på den, for at komme ind på ordren. På ordren finder du alle oplysninger, der er relevante for den enkelte ordre.

Her finder du bl.a. ordrelinjer, status over ordrens forløb på lageret, track and trace og kundeoplysninger.

Step 2: Klik på pen-ikonet under speditør

For at ændre speditør klikker du på det lille pen-ikon i boksen Speditør.

Step 3: Vælg speditørprodukt

Når du har klikket på pen-ikonet vises to felter. Det øverste felt viser id’et for speditøren, der er valgt til ordre.

For at ændre speditøren klikker du på det lille forstørrelsesglas yderst til højre i dialogen. Her åbner sig en pop-up, hvor du kan se de forskellige speditører og speditørprodukter, du har tilkoblet din PeakWMS. Her vælger du blot den, der passer til den forsendelsestype du ønsker at sende.

OBS! PAKKESHOP! Ønsker du at ændre speditørprodukt til en pakkeshop-forsendelse, kan du tilføje pakkeshop-ID til ordren. Tilføjer du ikke et pakkeshop-ID vælger PeakWMS den pakkeshop, der ligger tættest på adressen, der er registreret på ordren.
Updated on marts 3, 2023

Related Articles