1. Home
  2. Ordrer
  3. Ændring af speditør

Ændring af speditør

Du kan opdatere speditørvalg på de enkelte ordrer i ordreoverblikket i PeakWMS.

Step 1: Tilgå Ordrer og søg ordren frem

Når ordren er søgt frem, klikker du på den, for at komme ind på ordren.

Step 2: Klik på pen-ikonet under speditør

For at ændre speditør klikker du på det lille pen-ikon i boksen Speditør.

Step 3: Vælg speditørprodukt

Når du har klikket på pen-ikonet vises to felter.

• Speditør
  • Pakkeshop

Eneste felt, der er påkrævet er speditør. Her kan du både søge direkte i feltet eller vha. loopen til højre i feltet.

OBS! Pakkeshop id’et er ikke påkrævet. Heller ikke selvom du vælger et speditørprodukt til Pakkeshop. Lader du feltet være tomt, beder PeakWMS speditøren oprette label til pakkeshop nærmest kundens adresse.