Afhentning klar mail

I PeakWMS har du mulighed for at angive, at PeakWMS skal sende en mail til kunden, når en ordre, der skal afhentes på lageret, er pakket og klar til afhentning.

Om mailen skal sendes eller ej, markerer du under Indstillinger > Speditøropsætning. Her vælger du den speditør, der har dit Afhentnings-speditørprodukt, og angiver, om der skal sendes afhentning klar mail til kunden. Funktionen er slået fra som standard.

Funktionen er slået til

Når funktionen er slået til, er det PeakWMS, der sørger for at sende en Pake klar til afhentning til kunden. Mailen sendes, så snart ordren er pakket færdig.

Mailen, der sendes ud har et standardudseende og indeholder standardoplysninger, som ligger i en mailskabelon som Peak Warehousing har oprettet. Standardskabelonen sendes ud, medmindre du selv opretter en skabelon.

I PeakWMS finder du nemlig en dialog, hvor du selv kan vælge tekst osv. i de mails, der sendes ud fra PeakWMS. Det gør du under Indstillinger > Konfiguration > Email-skabeloner. Du læser mere om email-skabelonerne her:

Funktionen er slået fra

Er funktionen IKKE slået til, så sender PeakWMS en besked til din shop om, at ordren er færdigpakket, og at den er klar til afhentning. Er funktionen slået fra, sender PeakWMS ikke besked til kunden om afhentning klar. Når funktionen er slået fra, er det altså shoppen, der skal sørge for at give besked til kunden om afhentning klar.

Funktionen er slået fra, når den er grå.

Updated on februar 24, 2023

Related Articles