1. Home
  2. Værktøjer
  3. Pak
  4. Antal standardlabels til ordre
  1. Home
  2. Indstillinger
  3. Konfiguration
  4. Ordrehåndtering
  5. Antal standardlabels til ordre

Antal standardlabels til ordre

Du har mulighed for at markere under Indstillinger > Konfiguration > Ordrehåndtering, om du vil angive det antal labels, der skal bruges på dine enkelte ordrer, hvor der bruges en speditør, der bruger PeakWMS’ standardlabel.

Funktionen ligger under Indstillinger > Konfiguration > Ordrehåndtering, og hedder ”Vælg antal interne shipping labels i pak”.

Når funktionen er slået til, så udvides pakkeprocessen for speditører, der i speditøropsætningen er sat til at bruge PeakWMS label. PeakWMS label er magen til den label der kommer ud, når du har en ordre til afhentning.

Når du har scannet alle produkter, der skal pakkes på ordren, vil du inden bekræft af label, blive bedt om at vælge, hvor mange labels, der skal bruges til ordren.

Her indtaster du det antal labels, der skal bruges til ordren, og klikker på Udskriv labels.

Mens PeakWMS opretter de printjobs til de enkelte labels, vil du kunne se en spinner, der fortæller, at der oprettes jobs til print.

Der angives på hver label, hvilken label det er, ud af hvor mange. Det vil sige, at hvis der skal bruges tre labels, så vil der stå 1/3, 2/3 og 3/3 på de tre labels.

Alle labels gemmes på plukkeordren. Det er også muligt at se, hvor mange labels, der er lavet til den enkelte ordre, på plukkeordren.

Updated on marts 8, 2023

Related Articles