Cross docking – Single line ordrer

I PeakWMS har du mulighed for at udføre cross docking.

Du har to muligheder for cross docking:

• Single line ordrer
  • Cross docking til lokation

Begge funktioner skal slåes til. Det gøres under Indstillinger > Konfiguration > Varemodtagelse.

Cross docking foregår i varemodtagelsesprocessen. Når du modtager en vare, der ikke er på lager, men som har ordrer, der venter, vil du få vist en pop up, hvor PeakWMS fortæller, at der er en kunde, der har bestilt og venter på varen.

I pop up’en vises følgende:

• Ordrenummer
  • Kundenavn
  • Produkt
  • Mængde

PeakWMS printer automatisk en shipping label til ordren og sætter den i status pakket, når corss docking bekræftes.

Vælg printer

Der skal være valgt en printer, for at det er muligt at printe shipping label ud for ordren. Dette gøres her:

PeakWMS husker fra gang til gang, hvilken printer, der er valgt, så dette bør kun gøres én gang.

Genudskriv label

Brugeren har mulighed for at genudskrive den label, der er blevet printet. Ønskes printet på en anden printer, klikker man på printer-ikonet øverst og angiver en anden printer.

Print label igen ved at klikke på Genudskriv.

Updated on februar 28, 2024