Download PeakWMS Print Server

PeakWMS har en print server. Print serveren gør det muligt for dig at printe labels fra en hvilken som helst device.

Det eneste det kræves, for at kunne printe er, at PeakWMS Print Server er installeret på den PC, hvor printeren, der skal printes fra, er installeret.

OBS! Har du problemer med, at din printer ikke printer i det korrekte format, f.eks. at label vender forkert og er meget lille?

Zebra: Tjek indstillingerne i Windows. Der er to steder, hvor der skal angives en papirstørrelse. Hvis bare den ene er forkert, vil PeakWMS ikke kunne printe labels i den korrekte størrelse.

Brother: Der angives korrekte mål for label i Windows, og mulige papirstørrelser i Printeropsætningen i PeakWMS.

Metapace: Der angives korrekte mål for label i Windows, og der tilføjes mulige papirstørrelser, samt valgt papirstørrelse i Printeropsætningen i PeakWMS. Den valgte papirstørrelse skal være angivet i in, og skal være sat til 4 x 6 (svarende til 10 x 15 cm)

Tilgå Printeropsætning

For at installere PeakWMS print server, skal du gå til Indstillinger > Printeropsætning. Her har du mulighed for at downloade en installer til PeakWMS Print Server.

Klik på Download Print Server

Når du skal downloade PeakWMS’ print server, kan du enten klikke på knappen “Download Print Server” eller på download ikonet øverst i dialogen.

Åben Zip-fil

Installeren henter en Zip-fil, som du skal pakke ud, for at kunne gennemføre installationen på din PC.

Zip-filen indeholder tre filer:

.NET Framework

PeakWMS_PrintServer

Setup

.NET frameworket er påkrævet, for at print serveren kan installeres og fungere på din PC.

Du skal udpakke Zip-filen for at fortsætte. Du klikke derfor på Udpak alle.

For de fleste burde det være nok at bruge filen mærket Setup, men i visse tilfælde, hentes .NET filen ikke. Derfor kan det være nødvendigt for dig først at installere .NET Framework (øverst i mappen), og derefter installeren for Print Serveren. Når du har hentet .NET, skal du bare installere end af de andre filer.

Flere oplysninger > Kør alligevel

Når du kører en installering af print serveren, vil Windows vise en dialog-boks, hvor der står, at udbyderen af programmet ikke er sikret, og om du ønsker at fortsætte med installeringen af programmet.

Her skal du klikke på knappen under teksten markeret “Flere oplysninger”. Når du klikker her, vil Windows give dig lov til at downloade print serveren alligevel.

Her klikker du derfor på “Kør alligevel”.

Installer print server

Når du har igangsat installeringen af print serveren, burde alt køre glat. Du skal dog være opmærksom på, at der i løbet af installeringen kommer et par pop ups, hvor du skal godkende, at installationen fortsætter.

Dette er en sikkerhed fra Windows side.

Ved begge pop ups skal du klikke Ja. Herefter fortsætter installeringen af print server.

Log ind i Print Server

Når du har installeret Print Serveren, skal du logge ind i den. Det gør du ved hjælp af en bruger med Admin-rettigheder i PeakWMS.

Du logger ind ved at tilgå PeakWMS Print Server gennem din icon tray i Windows.

Her vises et lille PeakWMS logo, som du skal klikke på.

Når ikke du er logget ind, vil din Print Server ikke være vist som Running.

Her klikker du på knappen angivet Sign in as user, for at logge ind. Knappen ligger lige over Exit knappen.

Når du logger ind, skal du angive dit log in til PeakWMS. Du skal være opmærksom på, at der skal logges ind med en bruger, der har admin rettigheder. Hvis ikke der logges ind med en admin bruger, vil det ikke være muligt at printe ved hjælp af print serveren.

Opret forbindelse til Printere

Når du har installeret PeakWMS Print Server på din enhed, og logget på print serveren skal du gå tilbage til Printeropsætningen i PeakWMS. Her vil du kunne se, at PeakWMS, med hjælp fra print serveren, har oprettet forbindelse til den PC du arbejder ved.

Her skal du klikke på knappen Fortsæt til Printere.

Når du har klikket Fortsæt til printere, vil du kunne se alle printere, der er tilgængelige på din enhed, under Printeropsætning i PeakWMS.

Alle printere vil som udgangspunkt være markeret som type Unknown. Dette skal du ændre, så printerne, der er tilkoblet PC’en, f.eks. en labelprinter eller en A4 printer, har typen Labelprinter eller A4 printer.

Så længe en printer har typen Unknown, er det ikke muligt at printe fra den.

For at printeropsætningen skal kunne markeres grøn (gennemført), er det nødvendigt, at du sætter en type for alle de printere, der er blevet fundet på PC’en af PeakWMS.

Når du har angivet type Labelprinter eller A4 printer på de printere, der skal bruges til print via PeakWMS, kan du markere resten af printerne som typen Ignore.

Updated on december 13, 2022

Related Articles