Dropship

Sælger du produkter på din webshop, der sendes direkte fra en leverandør? Så kan du markere produkterne som drop ship i PeakWMS.

Ændre plukketype på produkt: Drop ship

Du markerer et produkt som drop ship ved at klikke på tre-prik-menuen ud for produktet i Produkt-dialogen.

Når du markerer et produkt som drop ship i PeakWMS, ser PeakWMS bort fra dette produkt, når en ordre skal plukkes.

Har du f.eks. en ordre med tre linjer, hvoraf den ene er drop ship, så vil PeakWMS lave en plukkeordre på de to linjer, der skal plukkes på lageret, mens den sidste linje vil være “afsluttet”.

De linjer på en ordre, der er drop ship vil ikke være mulige at tracke gennem PeakWMS, da produktet ikke er plukket og pakket herigennem.

Ændre status på ordrelinje: Drop ship

Du kan også ændre en eller flere linjer på en ordre til drop ship.

Ved at ændre en ordrelinje til drop ship er det kun denne ordrelinje, der figurerer som drop ship, og ikke produktet generelt, som ved metoden ovenfor.

Ved at ændre ordrelinjen, kan du altså selv bestemme, om et produkt skal være drop shipping på enkelte ordrer.

Når du skal ændre en ordrelinje til drop ship, er det nødvendigt, at ordren er På Hold.

Husk at frigive ordren igen, når linjerne du ønsker at ændre, er ændret. PeakWMS frigiver ikke ordren automatisk, da ordren er sat På Hold manuelt.

Alle linjer på ordren som dropship

Hvis du ændrer en enkelt linje på en ordre til dropshipping, vil PeakWMS lave en plukkeordre på de resterende linjer på ordren, når ordren frigives igen.

Skal en hel ordre sendes som drop shipping, kan du markere alle linjer på ordren som dropship. Når alle linjer på ordren er markeret som dropshipping, sætter PeakWMS automatisk ordren til status dropship, da ordren ikke længere skal håndteres gennem PeakWMS.

Vær opmærksom på, at det ikke er muligt at tracke en ordre gennem PeakWMS, hvor alle ordrelinjer er sat som drop ship. da der ikke oprettes label til ordren gennem PeakWMS.

Updated on februar 14, 2024

Related Articles