1. Home
  2. Indstillinger
  3. Opsætning – Email-skabelon

Opsætning – Email-skabelon

Du har mulighed for selv at vælge, hvad der skal stå i de forskellige mails, der sendes ud fra PeakWMS. Emailskabelonerne virker for alle typer webshops, og er IKKE specifikke for nogen bestemt type.

Du kan lave skabeloner til følgende mails:

  • Brugerinvitation
  • Returlabel
  • Ordre refunderet
  • Betalingspåmindelse
  • Inkassoadvarsel
  • Ordre klar til afhentning (skal slåes til i speditøropsætningen)

Step 1: Tilgå Emailskabeloner i Indstillinger

Funktionen ligger i Indstillinger, hvor du også kan læse mere om de forskellige typer. Du kan lave alle de emailskabeloner du vil.

Step 2: Vælg den type mail du vil oprette og klik på Ny Skabelon

For at oprette en skabelon klikker du på den type mail du ønsker at oprette en skabelon til, og klikker på Ny Skabelon.

Når du opretter en ny emailskabelon hentes den skabelon, der bruges som standard. Denne er oprettet af Peak Warehousing, og sendes ud i tilfælde af, at du ikke selv har oprettet nogen emailskabelon. Du kan rette i skabelonen, så den kommer til at indeholde de informationer du finder nødvendige.

OBS! Mailen for afhentning af ordrer sendes ikke ud, medmindre du har slået funktionen til i Speditøropsætningen i Indstillinger.

Step 3: Noter tekst, der skal stå i mailen i tekstfeltet

Når du opretter en email-skabelon kan du selv vælge, hvad der skal stå i mailen, og hvordan den skal se ud. Du skal starte med at give skabelonen et emne og et land. Du kan oprette skabeloner for alle lande du sender ordrer til.

Indsæt nemt generel info om virksomheden

Vi har oprettet nogle ”koder”, der skal gøre det hurtigere for dig at indsætte de oplysninger om din virksomhed, der allerede er noteret i PeakWMS. Det kan f.eks. være logo, adresse, hjemmeside eller lignende.

For at bruge disse, skal du kopiere dem og indsætte dem i tekstfeltet nederst i dialogen, hvor du kan indtaste din egen tekst.

Lav alle de skabeloner du vil og lav standard skabelon

Du kan lave alle de skabeloner du vil, og du kan derfor også lave en skabelon pr. land.

Af den grund kan du også sætte en skabelon som standard. Standardskabelonen sendes ud, hvis ikke der er oprettet en særlig skabelon til et specifikt land.

Sender du til mange forskellige lande, anbefaler vi derfor, at du opretter en standardmail, der er på engelsk.

Rediger skabelon, hvis noget ændrer sig

Du kan altid redigere i dine skabeloner. Det gør du ved at klikke på pen-ikonet.

Send testmail

Når du har oprettet din skabelon, kan du sende en testmail, så du kan se, hvordan mailen ser ud, når den sendes ud til kunderne. Du vælger selv mailadressen som test-mailen skal sendes til.

OBS! Slå funktionen for afhentningsmail til under Speditøropsætningen i Indstillinger

Vær opmærksom på, at du skal slå funktionen til, hvis du vil have PeakWMS til at sende en afhentningsmail ud til kunden, når ordren er pakket. Hvis din webshop allerede gør det automatisk, når ordren er pakket, er der ingen grund til, at du slår det til.

Du slår det til under speditøropsætningen i Indstillinger.

Updated on december 9, 2022

Was this article helpful?

Related Articles