1. Home
  2. Forsendelse
  3. End of day liste

End of day liste

Du kan få PeakWMS til at oprette en End of day liste for hver enkelt af dine speditører. End of day listen er påkrævet af nogle speditører, hvis du f.eks. sender pakker til udlandet, særligt lande uden for EU.

End of day listen er også en sikkerhed for dig, da speditøren skriver under på, at de har modtaget de pakker, som du har registreret, har forladt dit lager.

For at kunne oprette en end of day liste er det nødvendigt, at du linker dine speditørprodukter til en forsendelseslokation i lageropsætningen.

Du kan læse om, hvordan du opretter en forsendelseslokation her:

https://help.peakwms.com/index.php/knowledge-base/oprettelse-af-forsendelseslokation-og-forsendelse

Generer forsendelsespapirer

For at kunne oprette en en of day liste, skal du slå funktionen til for dine speditører.

Det gøres under Indstillinger > Integrationer > Speditør. Her slår du funktionen “Generer forsendelsespapirer” til, og angiver antal dokumenter, der skal oprettes ved lukning af forsendelsen.

Sender du til udlandet, kan du også angive en mailadresse, som samlefaktura skal sendes til. Denne oprettes kun ved forsendelser med ordrer til udland.

Luk forsendelse

Umiddelbart inden speditøren kommer efter pakkerne, skal du tilgå menupunktet Forsendelse og lukke forsendelsen.

Det gør du ved at klikke på tre-prik menuen ud for forsendelsen og vælge “Luk forsendelse”. Når forsendelsen lukkes, generer PeakWMS en end of day liste.

Updated on februar 28, 2024