1. Home
  2. Værktøjer
  3. Faste lokationer

Faste lokationer

Det er muligt at tildele et eller flere produkter til en lokation. På lokationer, hvor der er tildelt specifikke produkter, er det ikke muligt at oprette beholdning på andre produkter, end de der er tildelt til lokationen. Lokationen er låst til det eller de produkter, der er tilkoblet lokationen.

Lokationerne, der har tildelte produkter, vil være markeret med grå og et sort kryds, hvis du f.eks. opretter beholdning på et produkt, der ikke er tildelt en lokation, gennem Beholdning eller varemodtagelsen.

Arbejdsdialog > Tildel plukkelokationer

Når du vil tildele en fast lokation til et produkt, så skal du tilgå Arbejdsdialog > Tildel plukkelokation.

Herefter scanner du en reol eller lokation, som du vil tildele et produkt til.

Når du har scannet en reol, vælger du lokationen i reolen, som du vil bruge som fast lokation. Scanner du en specifik lokation, viser PeakWMS dig denne.

Tildel produkt til lokation

Når du har valgt en lokation, skal du tildele produkt(er) til den. Du kan tildele et produkt ved at indtaste varenummer eller EAN. Bruger du en håndscanner, kan du scanne stregkoden for at finde produktet.

Min. og max beholdning

Når du har fundet det produkt du vil tildele til lokationen, skal du angive min. og max. beholdning for lokationen.

Du bestemmer selv, hvad grænserne skal være. Min og max på lokationen har ikke nogen relation til den min og max værdi, du angiver på produktet.

Min. og max. angiver udelukkende, hvor meget der skal være på lokationen set ift. indlagring og genopfyldning.

Aktiv?

Derudover kan du angive, om lokationen skal være aktiv eller ikke aktiv. Er lokationen markeret som Ikke aktiv, vil du ikke blive bedt om at indlagre og foretage genopfyldninger til lokationen.

Du vil fortsat kunne plukke fra lokationen, så længe der er lagervarer registreret derpå. Har du en lokation du vil plukke tom, skal du derfor markere plukkelokationen som ikke aktiv.

Bekræft

Når du har angivet min og max, og om lokationen er aktiv eller ej, klikker du på bekræft. Herefter er produktet tildelt til den specifikke lokation.

Flytning af fastlokation

Bruges faste plukkelokationer, er det nu muligt at vælge, om man vil flytte den faste plukkelokation med, når man flytter beholdning væk fra lokationen.

Hvis fast plukkelokation ønskes flyttet sammen med beholdningen, skal det vinges af i flytteprocessen. Funktionen vises i skærmen, hvor der skal vælges “til”-lokation.

Updated on september 20, 2024