Flyt delmængde

I PeakWMS kan du flytte en delmænge af en lagerbeholdning fra én lokation til en anden. Det gør du gennem Flyt Lagervare i Beholdning.

Step 1: Tilgå arbejdsdialog Beholdning

Step 2: Vælg Flyt lagervare

Step 3: Scan eller søg efter location/Reol

Når du har tilgået Flyt Lagervare gennem arbejdsdialogen Beholdning, skal du scanne den reol du ønsker at flytte beholdning fra. Har du ikke en scanner, kan du enten indtaste lokationsnavnet eller klikke dig vej ind til lokationen gennem lageroversigten.

Vi anbefaler, at du står foran reolen på lageret, når du bruger denne funktion, da det ellers vil være svært for dig at danne overblik over, om det er den korrekte reol eller lokation du arbejder med.

Step 4: Vælg lokation i reol og bekræft

Når du er nået frem til reolen, klikker du på det rum du gerne vil flytte beholdning fra. Rummet du klikker på vil lyse grønt. Når du har markeret den rigtige lokation, klikker du på Bekræft.

Step 5: Sæt mængde, der skal flyttes

Når du har bekræftet, at det er den rigtige lokation du har markeret, skal du angive, hvor mange varer du ønsker at flytte fra lokationen.

Du angiver antal ved at trykke på linjen for det produkt du ønsker at flytte og justere antallet vha. plus og minus-knapperne. Antallet, der står skrevet mellem knapperne fra start er antallet, der er registreret på lokationen.

Du kan også klikke på tallet og angive antallet du ønsker at flytte direkte.

Når du har angivet det ønskede antal, klikker du på flyt valgte.

Step 6: Scan ny lokation/reol

Når du har klikket flyt valgte, skal du scanne en ny reol eller lokation, hvor varerne skal placeres. Det gør du på samme måde som tidligere.

Step 7: Vælg lokation i reol

Også her vælger du lokationen ved at klikke på den. Den valgte lokation lyser grønt.

Step 8: Bekræft destination

Som sidste step bekræfter du den valgte lokation.

Updated on marts 3, 2023

Related Articles