1. Home
  2. Værktøjer
  3. Flyt lastbærer

Flyt lastbærer

I arbejdsdialogen finder du et værktøj, hvor du kan flytte dine lastbærere. Du finder det under Arbejdsdialog > Lastbærer > Flyt lastbærer.

Ved hjælp af værktøjet, får du mulighed for at flytte lastbærere mellem lokationer på dit lager.

For at flytte en lastbærer, skal du scanne den eller indtaste lastbærerens navn i tekstfeltet nederst i dialogen. Bruger du en device uden scanner, kan du scanne stregkoden ved hjælp af det lille kamera ikon yderst til højre i tekstfeltet. Indtaster du manuelt i feltet, skal du efterfølgende klikke på fluebenet til højre for tekstfeltet.

Når du har scannet den lastbærer du ønsker at flytte, får du vist lastbærerens navn, samt hvor på lageret den er registreret. Eksemplet nedenfor viser en lastbærer, der er registreret på lokationen Receiving, hvilket indikerer, at den bruges til varemodtagelse.

Herefter scanner du den destination, som du ønsker at flytte lastbæreren over på, hvorefter PeakWMS booker lastbæreren på denne lokation.

Scanner du en lokation, der ikke er oprettet i PeakWMS vil du få en fejl, der fortæller, at der ikke findes nogen lokation ned det pågældende navn.

Sletning af tom lastbærer

(Release 2.63.0)

Det er muligt at slette en tom lastbærer i dialogen. Dette gøres på skraldespandsikonet.

Hvis ikke en lastbærer er tom, vil ikonet ikke være synligt.

Updated on maj 8, 2024

Related Articles