Genopfyldning

Har du et stort lager, hvor du har en lille del af beholdningen liggende på en plukkelokation og det resterende beholdning på en bufferlokation, kan PeakWMS hjælpe dig med at huske på, når der skal genopfyldes på plukkelokationen.

Genopfyldningsprocessen fungerer både for dig, der har genopfyldning på øverste hylder af dine reoler på dit hovedlager, og for dig, der har et genopfyldningslager.

Genopfyldningsbehov

PeakWMS udregner løbende et genopfyldningsbehov for dig, som stemmer overens med de produkter, der mangler på dit lager.

Du finder listen over produkter, som PeakWMS har udregnet kræver genopfyldning, under Genopfyldning i Produkter.

I denne dialog finder du en liste over de genopfyldningsopgaver som PeakWMS har regnet ud, der er på dit lager. Her kan du administrere genopfyldningsopgaverne, og slette dem, hvis ikke du mener, at der skal fyldes op af produktet.

Er du ikke enig i den udregning som PeakWMS har lavet eller vil du være sikker på, at listen er opdateret, kan du selv udregne et genopfyldningsbehov, ved at klikke på Udregn Genopfyldningsbehov.

Genopfyldningsproces – Arbejdsdialog

Step 1: Tilgå Genopfyldning

Som første step skal du tilgå Genopfyldning, der ligger som et menupunkt under arbejdsdialogen.

Step 2: Scan Reol eller lokation

Herefter scanner du den reol eller lokation, hvor du ønsker at starte din genopfyldning.

Du vælger en reol, som du ønsker at bruge som udgangspunkt, når du skal starte din genopfyldningsproces.

PeakWMS vil nu fortælle dig, om der er behov for genopfyldning ved/fra lokationen du befinder dig ved, og vil lede dig rundt til de lokationer, der ligger i området, hvor der er behov for genopfyldning.

OBS! Hvis ikke lokationen du vil genopfylde fra, har en sekvens, er det ikke muligt at påbegynde genopfyldningen.

Step 3: Genopfyld med anbefalet mængde

Systemet foreslår dig en mængde, som du kan fylde lokationen med. Den foreslåede mængde er baseret på, hvor mange varer, der er blevet solgt inden for en tidsramme. I takt med, at du benytter PeakWMS vil systemet blive bedre til at vurdere antal på de enkelte varer i genopfyldningsprocessen.

Du kan sagtens ændre i antallet som du genopfylder på lokationen. Er der tale om en sæsonvare, som du ved kommer til at sælge godt, kan det godt være en fordel at genopfylde lokationen med flere varer, så du ikke skal genopfylde med det samme igen. Du skal blot justere i tallet ved enten at klikke på det eller klikke på + og – knapperne ved siden af tallet.

Tallet som PeakWMS foreslår til genopfyldningen er blot et forslag, og kan altid justeres.

Step 4: Placér varer

Er der tale om en genopfyldning, hvor der stadig er varer tilbage på lokationen vil PeakWMS vise dig, hvor varerne skal placeres.

Er der ikke flere varer på lokationen skal du selv vælge en lokation.

Genoptag opgave

Har du påbegyndt en genopfyldningsopgave, men er hoppet ud af dialogen, for at tjekke noget i beholdning, har du mulighed for at genoptage din genopfyldningsopgave derfra, hvor du slap.

Du vil, når du går i Arbejdsdialog > Genopfyldning, få vist følgende knap:

DET ER KUN MULIGT FOR BRUGEREN, DER HAR PÅBEGYNDT OPGAVEN AT GENOPTAGE.

OBS!

Skal du plukke fra en pallelokation, kan du vælge, om du ønsker at se lageroverblikket eller ej.

Ved at “fjerne” lageroverblikket minimerer du mængden af informationer på din device, og du vil undgå at skulle scrolle op og ned på skærmen, for at få alle informationer med (dette afhænger selvfølgelig af størrelsen på din device).

Updated on november 14, 2023

Related Articles