1. Home
  2. Ordrer
  3. Hent ny følgeseddel eller tolddokument

Hent ny følgeseddel eller tolddokument

Du kan sætte PeakWMS op til at oprette følgesedler og tolddokumenter på dine ordrer. Dette gøres under Indstillinger > Konfiguration > Ordrehåndtering og Indstillinger > Konfiguration > Told.

Tolddokumenter oprettes udelukkende for ordrer, der skal leveres uden for EU.

Oprettelse af følgesedler kan slåes til for følgende:

• Aldrig
  • Altid
  • Kun på udenlandske ordrer

Hent dokumenter manuelt

Du kan til enhver tid hente dokumenterne manuelt.

Tolddokumenter kan kun hentes på ordrer uden for EU, og det er kun muligta t hente tolddokumenter på ordrer, der er plukket eller pakket. Det skyldes, at de plukkede mængder skal angives på tolddokumentet.

Følgesedler kan manuelt hentes på alle ordrer, også selvom funktionen er slået fra.

Begge typer dokumenter, hentes inde på de enkelte ordrer under fanen Labels og dokumenter.