Hent produkt

Har du et produkt, der ikke automatisk er kommet over i PeakWMS, kan du hente det manuelt gennem dialogen Produkter. Her finder du en knap med teksten Hent Produkt.

Alt efter, hvilken webshop host du bruger, er det forskelligt, hvad du skal angive i feltet for at hente et produkt.

DanDomain

For DanDomain, både HostedShop og Classic, skal du bruge produktets varenummer, hvis du vil hente et produkt manuelt.

Shopify

Bruger du Shopify skal du angive produktets produkt id, når du vil hente et produkt. Produkt id’et finder du i URL’en, når du tilgår produktet i din weshops back end.

WooCommerce

Produkt id, findes i URL

For WooCommerce skal du også bruge produktets id. Også for WooCommerce finder du det i produkt URL’en i din webshops back end.

For at hente produktet, indtaster du bare produkt id eller varenummer, alt efter hvilken webshop host du bruger, i feltet, og klikker derefter på Opret.

Når du klikker på Opret, henter PeakWMS produktet over fra din webshop, med de oplysninger, der ligger på produktet der.

OBS! Produktet skal være aktivt

Du skal være opmærksom på, at PeakWMS ikke henter produkter, der ikke er aktive på din webshop. PeakWMS henter dem hverken automatisk eller, hvis du manuelt forsøger at hente produktet.

Har du problemer med et produkt, der ikke hentes over i PeakWMS, skal du derfor tjekke i din webshop, om produktet er arkiveret eller udelukkende er oprettet som en kladde.

Ønsker du at produktet skal hentes over i PeakWMS, skal du ændre produktet status til aktivt.

Updated on februar 15, 2023

Related Articles