Highrunner

Videolink til forklaring af Highrunner-flow: https://peakwms.com/onboardingvideos/Highrunner.mp4

Highrunner pluk og pak er en funktion, der skal hjælpe jer med at effektivisere jeres pluk og pak. Har du perioder, hvor der plukkes mange af de samme produkter, har du mulighed for at koble bestemte reoler/lokationer til et highrunner pakkebord.

Ordrer, der kun indeholder produkter, der ligger på reolerne/lokationer, der er tilkoblet highrunner pakkebordet, vil blive frigivet til pluk som highrunner.

Indeholder ordrerne produkter, der ikke er på en highrunner lokation, så vil ordren blive frigivet til almindelig pluk.

Ordrerne vil blive plukke og pakket direkte ved pakkebordet. Det er derfor essentielt, at reolerne, der tildeles til highrunner-pakkebordet står relativt tæt på selve pakkebordet.

Reoler/lokationer kan tildeles til highrunner-pakkebordet, når der er behov for det, og kan fjernes fra pakkebordet igen, hvis der i perioder ikke er behov for highrunner-flow.

Opsætning af highrunner-pakkebord

Du opretter et highrunner-pakkebord, ligesom du opretter almindelige pakkeborde. Gennem Indstillinger > Lageropsætning.

Når du tilføjer et pakkebord, er det vigtigt, at du først angiver et navn og evt. en labelprinter til pakkebordet, og derefter gemmer dine indstillinger.

Du tilføjer navn og labelprinter ved at højreklikke på pakkebordet og vælge Indstillinger.

Tildeling af reoler til highrunner-pakkebord

Når du har angivet navn og labelprineter, kan du tildele reoler/lokationer til dit highrunner pakkebord.

For at tildele reoler til dit pakkebord, skal du højreklikke på pakkebordet, og klikke på Link High-runner lokation/reoler.

Når du klikker her, har du mulighed for at klikke på de reoler på lageret, som du vil tilføje til pakkebordet som highrunner lokationer.

Reolerne/lokationerne, der er markeret med grøn, er de lokationer/reoler, der er tilkoblet highrunner-pakkebordet.

For at fjerne en lokation/reol fra et highrunner pakkebord, skal du klikke på den, så reolen/lokationen bliver hvid.

Når du er færdig med din opsætning, skal du gemme området.

Pluk/Pak

Ordrer, der kan håndteres som highrunner, vil have en plukkeordre af typen Highrunner. Ordren vil blive tildelt til et highrunner-pakkebord med det sammen.

Når du vil plukke/pakke dine highrunner ordrer, skal du gå i Arbejdsdialog > Pak.

Her vælger du det highrunner-pakkebord, der skal plukkes og pakkes fra. Du vil kunne se på informationerne på pakkebordene, om der er tale om et highrunner-pakkebord eller et almindeligt pakkebord.

Når du har valgt highrunner-pakkebordet, vil du få vist en enkelt ordre ad gangen. Du vil få vist alle linjer på ordren på én gang, sorteret på sekvens. Så varen på reolen med lavest sekvens vil ligge øverst i pakke-viewet.

Du kan pakke varerne ved at klikke på linjen eller ved at scanne produktet. Vi anbefaler selvfølgelig, at du scanner, hvis du har mulighed for det, for at undgå fejl.

Når et produkt er færdigscannet, vil det lægge sig nederst, under de ikke håndterede ordrelinjer.

Når du er færdig med at pakke en highrunner ordre, skal du bekræfte din shipping label som normalt. Scanner du en forkert label, vil du få vist en fejl, der fortæller, at en scannede label ikke stemmer overens med det forventede.

Funktioner i highrunner-dialogen

Du har forskellige værktøjer i highrunner-pluk/pak, ligesom i den almindelige pakkeproces.

Du har mulighed for at dele ordren:

Du har mulighed for at skifte speditør:

Og du har mulighed for at registrere en vare som ikke tilgængelig. Denne mulighed er tilgængelig, hvis du klikker på ordrelinjen.

Updated on marts 16, 2023

Related Articles