Hurtig opret

Ønsker du en hurtig måde at oprette beholdning på, kan du gøre det gennem arbejdsdialogen beholdning. Her har du mulighed for at slå Hurtig opret til, så du nemt og hurtigt kan oprette beholdning uden at skulle foretage en masse unødvendige klik.

Step 1: Tilgå Beholdning

For at benytte hurtig opret skal du tilgå arbejdsdialogen Beholdning.

Step 2: Toggle Hurtig Opret

Nedenunder søgefunktionen finder du en lille toggle. Med denne bestemmer du, om Hurtig Opret er slået til eller fra.

Når togglen er orange er Hurtig Opret slået til, mens Hurtig Opret er slået fra, når togglen er grå.

Step 3: Søg efter produkt

Som næste step søger du det produkt frem, som du ønsker at oprette beholdning på. Du kan søge efter produktet på forskellige måder. Bruger du stregkoder i PeakWMS er det nemmeste og hurtigste at scanne produktets stregkode.

Alternativt kan du søge på varenummer eller på produktbeskrivelse. Produktbeskrivelsen er det navn, som du har givet produktet på din webshop.

Step 4: Vælg lokation

Når du har søgt produktet frem, skal du vælge en lokation, som du ønsker at placere beholdningen på. Bruger du stregkoder på dine lokationer, kan du scanne den reol som du ønsker at placere beholdningen på.

Step 5: Sæt antal

Når du har valgt den lokation som du ønsker at placere beholdningen på, skal du sætte det antal du ønsker at oprette.

Gør din søgning hurtigere

For at gøre din oprettelsesproces hurtigere, kan du vælge, hvilke kriterier du ønsker at søge efter. Det gør du ved at klikke på tragten yderst til højre for søgefeltet.

Ved at sætte kriterier for, hvad du søger efter, hjælper du PeakWMS til at indskrænke, hvilke komponenter, der skal søges efter.

Dette kan hjælpe med at gøre din søgning hurtigere, da du udvælger, nøjagtigt hvilken komponent det er, der skal søges efter. PeakWMS ser bort fra de andre komponenter, og søger kun blandt den eller de du har valgt.

Du kan vælge én eller flere af de komponenter, der findes på listen.

Updated on april 17, 2023

Related Articles