1. Home
  2. Produkter
  3. Produkter
  4. Produkter: Opret produkt i PeakWMS

Produkter: Opret produkt i PeakWMS

Alle produkter, der skal være til salg på din webshop, skal du oprette gennem din webshop, som du altid har gjort. Produkterne, der oprettes i din webshop, hentes automatisk over i PeakWMS ved hjælp af en webhook, der oprettes, når du integrerer din webshop til PeakWMS (Shopify, WooCommerce). Når produkterne er hentet over i PeakWMS, kan de lagerstyres gennem PeakWMS.

Hver gang der foretages en lagerjustering i PeakWMS, for dine produkter på webshoppen, så informerer PeakWMS din webshop om, at der er en ændring i lagertallet.

Har du produkter, der ikke skal være til salg på din webshop, men som stadig skal kunne lagerstyres i PeakWMS, kan du oprette dem direkte i PeakWMS. På den måde fylder de ikke unødvendigt i din webshop.

Produkterne du opretter i PeakWMS, kan f.eks. være underprodukter i en sampak, hvor underprodukterne ikke sælges separat på webshoppen.

Tilgå Produkter

For at oprette et produkt i PeakWMS skal du tilgå Produkter > Produkter.

I Produkter finder du en liste over alle produkter, du har oprettet gennem PeakWMS, og alle produkter, som er er tilgængelige på din webshop. Her kan du se alle de oplysninger, der er hentet på produkterne fra din webshop, og alle de oplysninger, der er tilføjet til produkterne i PeakWMS.

Under Produkter kan du f.eks. tilføje toldtariffer og oprindelsesland på produkterne, ligesom du kan registrere, om nogle af dine produkter skal være styret af Lot-nummer eller holdbarhedsdato.

Opret produkt

For at oprette et produkt, skal du klikke på Opret. Knappen ligger øverst i Produkter-dialogen, yderst til venstre.

Udfyld oplysninger

Når du klikker på opret kommer du videre til en dialog, hvor du kan udfylde oplysninger om det produkt, der skal oprettes.

Her kan du bl.a. tilføje varenummer, beskrivelse, oprindelsesland, toldtarif, EAN og plukketype. De eneste felter, der er krav til, at du udfylder er Varenummer, Status (aktiv, ikke aktiv), ABC-klassification og Plukketype; altså, om produktet er egnet til plukkevogn eller om det skal plukkes manuelt eller for sig.

De påkrævede felter er alle markeret med *.

Vi anbefaler selvfølgelig, at du indtaster så mange oplysninger som muligt, da du så undgår at skulle indtaste oplysningerne på produktet igen på et senere tidspunkt.

Særligt EAN-nummeret vil være en fordel at tilføje, da varemodtagelse og indlagring så vil blive lettere.

Husk at gemme produktet

Når du har indtastet oplysningerne på dit produkt scroller du ned i bunden af siden og klikker på Gem. Når du har klikket på gem, oprettes produktet i PeakWMS med de oplysninger du har indtastet i formularen.

Du kan til enhver tid ændre oplysningerne på produkterne du har oprettet.

OBS! Når produktet er oprettet i PeakWMS figurerer det ikke på webshoppen. Hvis du ønsker et produkt oprettet på webshoppen, skal det selvfølgelig oprettes gennem din webshop.

Updated on maj 17, 2024

Related Articles