1. Home
  2. Produkter
  3. Produkt – Oprettelse af produkt i PeakWMS

Produkt – Oprettelse af produkt i PeakWMS

De produkter, som du har til salg på din webshop, skal oprettes gennem din webshop, som du normalt ville gøre det. Produkterne, der oprettes her bliver automatisk hentet over i PeakWMS, hvor lagerbeholdningen styres.

Har du produkter, der ikke skal være til salg på din webshop, men som udelukkende skal kunne lagerstyres i PeakWMS, kan du oprette dem direkte i PeakWMS. På den måde fylder de ikke i din webshop.

Nedenfor finder du en forklaring på, hvordan du opretter produkter i PeakWMS.

Step 1: Tilgå menupunktet Produkter

Har du produkter, der udelukkende bruges til drift af din webshop; papkasser, tape osv. som ikke skal være synlige på din webshop, men som du stadig gerne vil kunne lagerføre, kan du oprette dem direkte i PeakWMS.

For at oprette et produkt i PeakWMS skal du benytte menupunktet Produkter.

I Produkter kan du både tilføje nye produkter og ændre i oplysningerne på de produkter, der allerede er oprettet og registreret i PeakWMS.

Under Produkter kan du eksempelvis tilføje toldtarif og oprindelsesland på produkterne, ligesom du kan registrere, om nogle af dine produkter skal være styret af Lot-nummer eller holdbarhedsdato.

Step 2: Klik på opret

Når du har tilgået menupunktet Produkter vil der øverst i dialogen være en knap, der hedder Opret. Når du klikker på opret kommer du videre til en dialog, hvor du kan tilføje oplysninger om produktet, du ønsker at oprette.

Step 3: Indtast oplysninger

Under opret finder du en liste over oplysninger, der kan indtastes i oprettelsen af produktet. Her kan du bl.a. tilføje varenummer, beskrivelse, oprindelsesland, toldtarif, EAN og plukketype. De eneste felter, der er krav til, at du udfylder er Varenummer og Plukketype; altså, om produktet er egnet til plukkevogn eller om det skal plukkes for sig. De påkrævede felter er markeret med *.

Vi vil anbefale at du indtaster så mange oplysninger som muligt, da du så undgår at skulle gøre det på et senere tidspunkt. Særligt EAN-nummeret vil være en fordel, da varemodtagelse og indlagring vil blive lettere.

Step 4: Gem oplysninger

Når du har indtastet oplysningerne på dit produkt scroller du ned i bunden af siden og klikker på gem. Produktet er nu gemt i PeakWMS.

OBS! Hvis produktet er oprettet i PeakWMS figurerer det ikke på webshoppen. Hvis du ønsker et produkt oprettet på webshoppen, skal det oprettes gennem din webshop.

Updated on februar 4, 2022

Was this article helpful?

Related Articles