1. Home
  2. Produkter
  3. Sampak
  4. Redigering af sampak

Redigering af sampak

Du kan altid ændre i de sampakker du opretter i PeakWMS. Når du redigerer en sampak, har du mulighed for at ændre på, hvilke underprodukter, der indgår i din sampak, og du har mulighed for at ændre i mængderne, der indgår af de enkelte underprodukter.

Sælger du ikke længere din sampak, kan du også slette den. Du kan læse mere om, hvordan du sletter en sampak her:

Tilgå Sampak

For at redigere en sampak skal du tilgå Produkter > Sampak. Når du har fundet dialogen, søger du den sampak frem, som du vil redigere. Du kan bl.a. søge efter varenummer og beskrivelse på din sampak.

Klik på Rediger

Når Sampak-dialogen er tilgået og sampak, der skal redigeres er fundet, klikker du på tre-prik-menuen yderst til venstre på sampak-linjen. Her klikker du på Rediger.

Foretag ændringer

Når du klikker på rediger, får du mulighed for at ændre i underprodukterne i din sampak. Du kan både ændre produkter og mængde, og tilføje underprodukter til din sampak.

Fjern underprodukt

Vil du fjerne et underprodukt fra din sampak, skal du klikke på minus yderst til højre for produktet.

Ændre mængde på underprodukt

Vil du ændre mængden, der skal plukkes af et underprodukt, klikker du i feltet, hvor antallet står, og ændrer til den mængde, der skal bruges.

Tilføj produkt

Skal du tilføje et underprodukt til din sampak, skal du klikke i feltet Vælg underprodukt, nederst i dialogen. Her skriver du beskrivelse eller varenummer på produktet, for at finde det.

Når du har fundet produktet, klikker du enter. PeakWMS tilføjer herefter produktet som underprodukt til din sampak, med en default mængde på 1. Du kan til enhver tid ændre mængden.

Tildel underprodukter

Når du har foretaget de ændringer som du skulle, klikker du på Tildel Produkter i bunden af dialogen. Når du har klikket her, er sampakken gemt.

Updated on november 16, 2022

Related Articles